Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου είχαν μια καλή συνέχεια, για πόσο δεν ξέρω»

15:24 - 08/02/2023

Τις δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη στο Studio 4 σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του στην εκπομπή «Ελένη». […] The post Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου είχαν μια καλή συνέχεια, για πόσο δεν ξέρω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι εκείνοι με τους οποίους συνεργάστηκα είχαν μια καλή συνέχεια μετά»

«Θεωρώ ότι σε όλους δόθηκαν πολύ καλές ευκαιρίες και σε όλους δίνονται ακόμα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη: Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα είχαν μια καλή συνέχεια μετά από μένα – «Για πόσο δεν ξέρω»

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ζαρίφη για την παρουσιάστρια!

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα είχαν μια καλή συνέχεια μετά από μένα»

Οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη και την «ερωτική» σχέση τους, σχολιάστηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 8/2 στην εκπομπή της παρουσιάστριας στο Mega. Ειδικότερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη στο Στούντιο 4, με την Ελένη Μενεγάκη να επιβεβαιώνει ότι ανέκαθεν είχαν μία «ερωτική χημεία». «Θα […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι εκείνοι με τους οποίους συνεργάστηκα είχαν μια καλή συνέχεια μετά»

Η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαίωσε τα όσα είπε η πρώην συνεργάτιδά της, Κατερίνα Ζαρίφη ότι είχαν ανέκαθεν μια «ερωτική χημεία» μεταξύ τους.Η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαίωσε τα όσα είπε η πρώην συνεργάτιδά της, Κατερίνα Ζαρίφη ότι είχαν ανέκαθεν μια «ερωτική χημεία» μεταξύ τους.«Θα χρησιμοποιήσω τη δική της έκφραση, είχαμε πάντα μια έντονη ερωτική χημεία. Δεν ταιριάζουμε παιδιά με όλους τους ανθρώπους. Κι είναι περίεργο καμιά φορά να βλέπεις μέσα στα χρόνια ότι με ανθρώπους που μπορεί να […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα είχαν μια καλή συνέχεια μετά από μένα – Για πόσο δεν ξέρω»

Οι δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Ζαρίφη για την Ελένη Μενεγάκη και την «ερωτική» σχέση τους, To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα είχαν μια καλή συνέχεια μετά από μένα – Για πόσο δεν ξέρω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο