Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου
00:22 - 09/02/2023
Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών επιβλήθηκε από το δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο […]
The post Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την αθώωση του Πέτρου Φιλιππίδη
Μετά από περίπου 11 μήνες ολοκληρώθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη...
Διαβάστε το στο ZouglaΠέτρος Φιλιππίδης: «Πάντα ελεύθερος ήμουν»- Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού μετά την απόφαση
«Δεν μπορώ να εκφραστώ και ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο tovimaΠέτρος Φιλιππίδης: Οι δηλώσεις των δικηγόρων του μετά την απόφαση του δικαστηρίου
Μετά από περίπου 11 μήνες ολοκληρώθηκε η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με τον ηθοποιό να αθωώνεται για την κατηγορία του βιασμού και να κηρύσσεται ομόφωνα ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού, ενώ καταδικάστηκε σε 8 χρόνια κάθειρξη με αναστολή. Την απόφαση που έλαβε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τον Πέτρο Φιλιππίδη, σχολίασαν οι συνήγοροι […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΗ πρώτη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή θέλησε να τοποθετηθεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την ποινή που επέβαλε στο δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη για τις δυο απόπειρες βιασμού. «Χθες ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ημέρα, βγήκε η απόφαση στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία. Αυτό που θέλω να πω εγώ σε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΠέτρος Φιλιππίδης: «Ήμουν πάντα ελεύθερος» – Οι δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου
Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την απόφαση του δικαστηρίου
Διαβάστε το στο neolaia.grΠέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού βγαίνοντας από το δικαστήριο
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, το βράδυ της Πέμπτης, αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για έναν βιασμό και καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού σε 8 χρόνια κάθειρξη με αναστολή. Ο Πέτρος Φιλιππίδης αποχώρησε ελεύθερος, με περιοριστικούς όρους, μετά την ανακοίνωση της ποινής του, αφού το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση να χορηγήσει αναστέλλουσα ισχύ στην ποινή μέχρι να εκδικαστεί […]
The post Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού βγαίνοντας από το δικαστήριο appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr