Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι υπέρ της καύσης… συνειδητοποιείς ότι είμαστε στάχτη»
18:32 - 09/02/2023
Η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την συμμετοχή […]
The post Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι υπέρ της καύσης… συνειδητοποιείς ότι είμαστε στάχτη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελισάβετ Μουτάφη: Είμαι υπέρ της καύσης, ξαναγυρίζουμε στο σύμπαν
“Θα ήθελα να με θυμούνται, όπως θέλει ο καθένας” δήλωσε η Ελισάβετ Μουτάφη. Με αφορμή την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, Το βραχιόλι της φωτιάς, η Ελισάβετ Μουτάφη φιλοξενήθηκε στο Στούντιο 4. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πως θα ήθελε να την θυμούνται και το πως αντιμετωπίζει με τον ίδιο σεβασμό κάθε ... Περισσότερα
To άρθρο Ελισάβετ Μουτάφη: Είμαι υπέρ της καύσης, ξαναγυρίζουμε στο σύμπαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελισάβετ Μουτάφη: «Είμαι υπέρ της καύσης… συνειδητοποιείς ότι τελικά είμαστε στάχτη»
Η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την συμμετοχή της στην μεγάλη επιτυχία τη ΕΡΤ, Το Βραχιόλι της φωτιάς.
Διαβάστε το στο thebest.grΕλισάβετ Μουτάφη: «Είμαι υπέρ της καύσης… συνειδητοποιείς ότι είμαστε στάχτη»
Η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ, Το Βραχιόλι της φωτιάς. Η Ελισάβετ Μουτάφη ήταν καλεσμένη στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με αφορμή την συμμετοχή της στη σειρά της ΕΡΤ, Το Βραχιόλι της φωτιάς. Η δημοφιλής ηθοποιός απάντησε μεταξύ άλλων για το πώς θα ήθελαν να την θυμούνται και το πώς χειρίζεται κάθε ρόλο που καλείται να υποδυθεί. «Είμαι υπέρ […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλισάβετ Μουτάφη: "Είμαι υπέρ της καύσης… συνειδητοποιείς ότι είμαστε στάχτη"
"Δεν με ενδιαφέρει να τους υποδείξω το πως θα με θυμούνται"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr