Βίκυ Χατζηβασιλείου για «ναυάγιο» με ΑΝΤ1: «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα»
09:00 - 10/02/2023
Η συνεργασία που ετοίμαζαν ο ΑΝΤ1 και η Βίκυ Χατζηβασιλείου ναυάγησε, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει σήμερα ένα βίντεο στο […]
The post Βίκυ Χατζηβασιλείου για «ναυάγιο» με ΑΝΤ1: «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Ναυάγιο» με τον ΑΝΤ1 – «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα»
Ναυάγησε η συνεργασία ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει σήμερα ένα βίντεο στο Instagram και να αφήνει αιχμές κατά του καναλιού. «Οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας. Και σήμερα 10 Φεβρουαρίου που είναι τα γενέθλιά μου, νομίζω έκανα τη σωστή. Άλλωστε η μη συναντίληψη για κάτι ουσιαστικό (όπως πχ το περιεχόμενο μιας τηλεοπτικής εκπομπής όπου εκτίθεσαι δημόσια) δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Η επιλογή μου είναι ή θετικότητα, η αισιοδοξία και η ηρεμία που έχει ο δρόμος της αυτογνωσίας όπου ούτως ή άλλως βαδίζω τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να συνεχίσουμε να μοιραζόμαστε λίγο φως μέσα από κει» έγραψε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην ανάρτησή της. «Στη ζωή δεν
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒίκυ Χατζηβασιλείου για το «ναυάγιο» με ΑΝΤ1: «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα»
Ναυάγησε η συνεργασία που ετοίμαζαν ο ΑΝΤ1 και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει σήμερα ένα βίντεο στο Instagram και να αφήνει αιχμές κατά του καναλιού.
Ναυάγησε η συνεργασία που ετοίμαζαν ο ΑΝΤ1 και η Βίκυ Χατζηβασιλείου, με την παρουσιάστρια να ανεβάζει σήμερα ένα βίντεο στο Instagram και να αφήνει αιχμές κατά του καναλιού. «Οι άνθρωποι είμαστε οι επιλογές μας. Και σήμερα 10 Φεβρουαρίου που είναι τα γενέθλιά μου, νομίζω έκανα τη σωστή. Αλλωστε η μη συναντίληψη για κάτι ουσιαστικό (όπως […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒίκυ Χατζηβασιλείου: Ακυρώθηκε η εκπομπή που θα παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 – «Στη ζωή δε τα κάνεις όλα για τα χρήματα»
Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία της Βίκυς Χατζηβασιλείου με τον ΑΝΤ1 πριν καλά καλά αυτή ξεκινήσει.
To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ακυρώθηκε η εκπομπή που θα παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 – «Στη ζωή δε τα κάνεις όλα για τα χρήματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒίκυ Χατζηβασιλείου για «ναυάγιο» με ΑΝΤ1: «Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα»
«Υπάρχει και κάτι που λέγεται ταυτότητα»
Διαβάστε το στο news.gr