Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Αυτός που εξεπλάγη περισσότερο με το γάμο μου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
10:42 - 10/02/2023
Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο αναπληρωτής […]
The post Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Αυτός που εξεπλάγη περισσότερο με το γάμο μου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Αυτός που εξεπλάγη περισσότερο με το γάμο μου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης»
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γάμο του που έγινε τόσο ξαφνικά.Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έδωσε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό. Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον γάμο του που έγινε τόσο ξαφνικά.«Ο γάμος μου ήταν η ωραία εξέλιξη του 2022. Ούτε εγώ ήξερα ότι θα παντρευόμουν εκείνο το Σαββατοκύριακο. Για άλλο λόγο βρέθηκα […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: "Αυτός που εξεπλάγη περισσότερο με το γάμο μου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης"
"Ο γάμος μου ήταν η ωραία εξέλιξη του 2022"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr