Άδωνις Γεωργιάδης: «Έβρισαν τη μάνα μου, ευχήθηκαν να παιθάνουν τα παιδιά μου»
12:58 - 10/02/2023
Καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωινό της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Μέσα […]
The post Άδωνις Γεωργιάδης: «Έβρισαν τη μάνα μου, ευχήθηκαν να παιθάνουν τα παιδιά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άδωνις Γεωργιάδης: «Mε φαντάζεσαι τώρα εμένα να δέρνω γυναίκα;»
Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης - Μίλησε για τις συκοφαντίες που κυκλοφορούσαν για εκείνον στο διαδίκτυο…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆδωνις Γεωργιάδης: «Μου έχουν ευχηθεί να πεθάνουν τα παιδιά μου»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Katerina» βρέθηκε το πρωινό της Παρασκευής ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μέσα σε όλα, ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε στην αδυναμία που τρέφει για τα social media, τους haters και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς σε αυτά. Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Διαβάζω τα πάντα στα social media, απαντώ σχεδόν σε […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΆδωνις Γεωργιάδης: «Έβρισαν τη μάνα μου, ευχήθηκαν να πεθάνουν τα παιδιά μου»
Στην αδυναμία που τρέφει για τα social media, τους haters και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς σε αυτά, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου.Στην αδυναμία που τρέφει για τα social media, τους haters και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς σε αυτά, αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος της Κατερίνας Καινούργιου.Ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «διαβάζω τα πάντα στα social media, απαντώ σχεδόν σε όλους όσους κάνουν καλόπιστη στην κριτική αλλά άμα αρχίσουν τις […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΆδωνις Γεωργιάδης: "Έβρισαν τη μάνα μου, ευχήθηκαν να πεθάνουν τα παιδιά μου"
"Τα social media, επειδή έχουν την ανωνυμία, βγάζουν και πολύ τοξικότητα"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr