Ελένη Μενεγάκη: «Η δικιά μου η γυναίκα βγαίνει;» – Η αποκάλυψη για τον Μάκη Παντζόπουλο

14:20 - 10/02/2023

Τα γενέθλιά του είχε χθες 9/2 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και σήμερα, ετοιμάζεται να τα γιορτάσει στο To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Η δικιά μου η γυναίκα βγαίνει;» – Η αποκάλυψη για τον Μάκη Παντζόπουλο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Μενεγάκη: «Η δικιά μου η γυναίκα βγαίνει;» – Η αποκάλυψη για τον Μάκη Παντζόπουλο

Δείτε τι είπε στον αέρα της εκπομπής της!

Διαβάστε το στο

Ελένη Μενεγάκη: H ατάκα της που… σόκαρε τον Μάκη Παντζόπουλο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε τα γενέθλιά του χθες και δέχθηκε τις ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής “Ελένη”. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια σήμερα θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του στα νότια προάστια προκειμένου να του σβήσει τούρτα. Όταν η Ελένη Μενεγάκη είπε στον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο ότι πρόκειται να επισκεφθεί τον συνεργάτη […] The post Ελένη Μενεγάκη: H ατάκα της που… σόκαρε τον Μάκη Παντζόπουλο appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της