Επιστρέφει στη Super League o Κυριάκος Παπαδόπουλος!

20:10 - 14/02/2023

Στην Ελλάδα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, επιστρέφοντας στη Super League μετά το πέρασμα του από τη Ρουμανία και την Κραϊόβα. Ο 31χρονος, άλλοτε διεθνής, κεντρικός αμυντικός έχει μείνει ελεύθερος πρόσφατα από την ομάδα της Ρουμανίας, και φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Λαμία. Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος για […] The post Επιστρέφει στη Super League o Κυριάκος Παπαδόπουλος! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λαμία: Και με τη... βούλα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Ποδοσφαιριστής της Λαμίας είναι με κάθε επισημότητα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με την ελληνική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Επίσημο: Στη Λαμία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Επίσημο: Στη Λαμία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος 15/02/2023 Μετά την απόκτηση του Τζέισον Μεντίνα, η Λαμία προχώρησε σε ακόμα μία προσθήκη, κάνοντας επίσημη την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο έμπειρος αμυντικός επιστρέφει στην Ελλάδα μετά τη θητεία του στον Ατρόμητο και αποκτήθηκε ως ελεύθερος για να ενισχύσει την μεσοαμυντική γραμμή του συλλόγου. Μάλιστα ο διεθνής ποδοσφαιριστής έκανε την πρώτη του προπόνηση στα κυανόλευκα σήμερα (15/02). Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα ποδοσφαιριστή Κυριάκο Παπαδόπουλο. Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Κραϊόβα στ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»