Ρωσία: 20χρονος αυτοκτόνησε για να μην τον στείλουν στην Ουκρανία – «Πεθαίνω χωρίς ξένο αίμα στα χέρια μου»

18:08 - 15/02/2023

Τέλος στη ζωή του για να μη χρειαστεί να πολεμήσει στην Ουκρανία έδωσε ένας 20χρονος Ρώσος στρατεύσιμος, στη μονάδα του κοντά στη Μόσχα, όπως μετέδωσε σήμερα (15/2) ένα κανάλι στο Telegram, που αναφέρεται σε ζητήματα επιστράτευσης. Ο νεαρός υπηρετούσε στον 2ο λόχο Ποντοπόρου της Στρατιωτικής Μονάδας 11361 και οι άλλοι στρατιώτες στην μονάδα τον βρήκαν […] Το άρθρο Ρωσία: 20χρονος αυτοκτόνησε για να μην τον στείλουν στην Ουκρανία – «Πεθαίνω χωρίς ξένο αίμα στα χέρια μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Αποφάσισα να πεθάνω στην πατρική γη, χωρίς ξένο αίμα στα χέρια μου»

Ο 20χρονος στρατιώτης αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του στην Ρωσία, αφού δέχτηκε προσβολές από ανώτερούς του, επειδή δεν ήθελε να πάει στον πόλεμο.

Διαβάστε το στο tanea.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]