Μαρία Σολωμού: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου, που κρέμονται από πάνω μου»
10:32 - 17/02/2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη έδωσε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός μίλησε για τα προσωπικά της, […]
The post Μαρία Σολωμού: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου, που κρέμονται από πάνω μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Σολωμού: Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου πολύ εύκολα
Η Μαρία Σολωμού έδωσε μία πραγματικά ανατρεπτική συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα», και μίλησε για τις σχέσεις, τους άνδρες και την τηλεόραση. «Δεν έχω πιάσει ποτέ κάποιον σύντροφο μου επ’αυτοφώρω να με απατάει», παραδέχθηκε η Μαρία Σολωμού και συνέχισε: «το νέο που άκουσα με το relatioship (σχέση) είναι το situationship (κατάσταση σχέσης), έτσι θα λέω τώρα». ... Περισσότερα
To άρθρο Μαρία Σολωμού: Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου πολύ εύκολα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μαρία Σολωμού: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου, που κρέμονται από πάνω μου»
Για τα προσωπικά της, τα podcast που κάνει, αλλά και τον Mente Fuerte μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη η Μαρία Σολωμού.Για τα προσωπικά της, τα podcast που κάνει, αλλά και τον Mente Fuerte μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Άννα Ζηρδέλη η Μαρία Σολωμού.«Δεν έχω πιάσει σύντροφό μου να με απατάει. Δεν θα γέλαγα έτσι, αλλά μπορεί να γέλαγα κιόλας. Το νέο που άκουσα με το relationship (σχέση), είναι το situationship (κατάσταση σχέσης), έτσι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Σολωμού: «Με τρομάζουν οι άνδρες που μπαίνουν στο βρακί μου, που κρέμονται από πάνω μου»
«Θέλω έναν άνδρα ανεξάρτητο, μου αρέσει να δημιουργείται η λαχτάρα»
Διαβάστε το στο news.gr