Ήρθαν τα νέα SAMSUNG Galaxy S23 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

14:46 - 17/02/2023

Με αγορά μέσω payzy by COSMOTE οι ενδιαφερόμενοι κερδίζουν το 10% της αξίας των συσκευών σε ευρώ   Τα νέα SAMSUNG Galaxy S23/S23+/ S23 Ultra ήρθαν στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και [...]

Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ήρθαν τα νέα SAMSUNG Galaxy S23 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Τα νέα SAMSUNG Galaxy S23/S23+/ S23 Ultra ήρθαν στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Αποκλειστικά στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τα νέα Galaxy S23 Series με payzy by COSMOTE και να κερδίσουν το 10% της αξίας τους σε ευρώ[1], ... Περισσότερα To άρθρο Ήρθαν τα νέα SAMSUNG Galaxy S23 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ήρθαν τα νέα SAMSUNG Galaxy S23 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Με αγορά μέσω payzy by COSMOTE οι ενδιαφερόμενοι κερδίζουν το 10% της αξίας των συσκευών σε ευρώ Τα νέα SAMSUNGGalaxyS23/S23+/ S23 Ultra ήρθαν στην Ελλάδα και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, αλλά και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr. Αποκλειστικά στην COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν τα νέα Galaxy S23 Το άρθρο Ήρθαν τα νέα SAMSUNG Galaxy S23 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Ήρθαν τα νέα SAMSUNG Galaxy S23 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

Καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ The post Ήρθαν τα νέα SAMSUNG Galaxy S23 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ matrix24.gr

Euroleague: Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 77-75

Πρόστιμο ύψους 2.800 ευρώ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ΔΕΑΒ: Χωρίς θεατές Βόλος-Πανσερραϊκός

Έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου ο Ολυμπιακός

Εντυπωσίασε ο Πετρούνιας στους κρίκους πολύ δυνατή εμφάνιση από την εθνική ανδρών

BookTok: Η κυρίαρχη τάση για το βιβλίο από το TikTok