Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πάντα μου άρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου»
12:22 - 18/02/2023
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε για το ενδεχόμενο να παρουσίαζε δελτίο […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πάντα μου άρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Πόπη Τσαπανίδου την πάτησε»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντάει για το εάν θα παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων και για το εάν έχει δεχτεί πρόταση να συμμετέχει…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Θα με συγκινούσε να παρουσιάσω ένα δελτίο ειδήσεων»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε από άλλους σταθμούς, τον Alpha, το αν θα παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων, καθώς επίσης για το αν της έχουν γίνει προτάσεις για να ασχοληθεί με την πολιτική Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» για τις προτάσεις που […]
Διαβάστε το στο irafina.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: "Πάντα μου άρεσε η Τατιάνα Στεφανίδου"
"Θα με συγκινούσε να παρουσιάσω ένα δελτίο ειδήσεων αλλά αυτό που κάνω τώρα μου αρέσει και είμαι 100% αυτό που είμαι εγώ"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr