Βασίλης Μίχας: Η φυλακή στην Κίνα και τα σεμινάρια στην Γη της Ελιάς
16:26 - 18/02/2023
Κι όμως, ο Βασίλης Μίχας έχει μπει στη φυλακή, όπως ο Χρήστος, στην γη της ελιάς. Δείτε την απολαυστική του συνέντευξη.
The post Βασίλης Μίχας: Η φυλακή στην Κίνα και τα σεμινάρια στην Γη της Ελιάς appeared first on Youfly.
Διαβάστε Περισσότερα στο youfly.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Μίχας: Έχω βρεθεί σε φυλακή στην Κίνα, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ
Ο ηθοποιός Βασίλης Μίχας, που ξεχωρίζει αυτή την περίοδο με τη συμμετοχή του στη σειρά «Γη της Ελιάς», μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο Βασίλης Μίχας έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν, θυμήθηκε όμως και τη στιγμή που βρέθηκε σε φυλακές σητν Κίνα. «Έχω μεγαλώσει στην Κυψέλη και έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα μου σε μεγάλο ... Περισσότερα
To άρθρο Βασίλης Μίχας: Έχω βρεθεί σε φυλακή στην Κίνα, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βασίλης Μίχας: «Βρέθηκα σε φυλακή στην Κίνα, γιατί δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ»
Τι συνέβη;
Διαβάστε το στο Βασίλης Μίχας: Έχω βρεθεί στη φυλακή στην Κίνα, έγινε ένα περιστατικό
Ο Βασίλης Μίχας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για επικίνδυνες καταστάσεις που έχει βιώσει, ενώ αποκάλυψε ότι κατέληξε σε φυλακή της Κίνας. «Έχω μεγαλώσει στην Κυψέλη και έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα μου σε μεγάλο βαθμό. Το γεγονός ότι έχω πάει σε ένα σχολείο το οποίο είχε παιδιά από όλες τις εθνικότητες με έχει βοηθήσει να έχω μια πολύ γειωμένη αντίληψη για τα πράγματα» είπε αρχικά ο ηθοποιός από τη σειρά «Γη της Ελιάς». «Η μητέρα μου έχει καταγωγή από την Αλβανία και ο πατέρας μου από την Ελλάδα. Εκτός γειτονιάς με έχουν κλέψει και με έχουν απειλήσει με μαχαίρι. Απλά έδωσα αυτά που είχα, δεν έκανα μαγκιές», συνέχισε. Όπως δήλωσε ακόμη ο Βασίλης Μίχας, «μικρός ήμουν πολύ εσω
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒασίλης Μίχας: «Έχω βρεθεί σε φυλακή στην Κίνα, δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ»
Ο Βασίλης Μίχας έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και θυμήθηκε τη στιγμή που κατέληξε στις φυλακές της Κίνας.
Διαβάστε το στο thebest.gr