Ουκρανία - Μακρόν: Θέλω την ήττα της Ρωσίας αλλά όχι την συντριβή της
23:00 - 18/02/2023
Την άποψη ότι επιθυμεί την ήττα της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία, αλλά όχι την συντριβή της, εξέφρασε σε συνεντεύξεις του ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν. Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εμάνουελ Μακρόν: Θέλω την ήττα της Ρωσίας στον πόλεμο, αλλά όχι τη συντριβή της
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε απόψε ότι θέλει «την ήττα» της Μόσχας απέναντι στην Ουκρανία, προειδοποιώντας όμως εκείνους που «θέλουν πάνω απ’ όλα να συντρίψουν τη Ρωσία» ότι αυτή δεν θα είναι ποτέ η θέση της χώρας του. «Θέλω την ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία και θέλω η Ουκρανία να μπορεί να υπερασπιστεί ... Περισσότερα
To άρθρο Εμάνουελ Μακρόν: Θέλω την ήττα της Ρωσίας στον πόλεμο, αλλά όχι τη συντριβή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Γαλλία: Ο Μακρόν δηλώνει ότι θέλει την ήττα της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία, αλλά όχι «τη συντριβή της»
Ο πρόεδρος της Γαλλίας ανέφερε, επίσης, ότι «όλες οι άλλες επιλογές, πέραν του Βλαντίμιρ Πούτιν στο σημερινό σύστημα», του φαίνονται «χειρότερες» από τον Ρώσο πρόεδρο, υπαινισσόμενος τον Νικολάι Πατρούσεφ και τον Γεβγκένι Πριγκόζιν.
Διαβάστε το στο Γαλλία: Ο Μακρόν θέλει ήττα αλλά όχι συντριβή της Ρωσίας στην Ουκρανία
Γαλλία: Ο πρόεδρος Μακρόν δηλώνει ότι θέλει "την ήττα" της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία αλλά όχι "τη συντριβή της"Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Μακρόν θέλει «την ήττα» της Ρωσίας στην Ουκρανία αλλά όχι «τη συντριβή της»
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε απόψε ότι θέλει «την ήττα» της Μόσχας απέναντι στην Ουκρανία, προειδοποιώντας όμως εκείνους που «θέλουν πάνω απ’ όλα να συντρίψουν τη Ρωσία» ότι αυτή δεν θα είναι ποτέ η θέση της χώρας του. «Θέλω την ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία και θέλω η Ουκρανία να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της όμως είμαι πεπεισμένος ότι, στο τέλος, αυτό δεν θα γίνει με στρατιωτικά μέσα», είπε ο Μακρόν σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλικά μέσα ενημέρωσης (Journal du Dimanche, Figaro, France Inter). «Δεν πιστεύω, όπως ορισμένοι, ότι πρέπει να αφανίσουμε πλήρως τη Ρωσία, να της επιτεθούμε στο έδαφός της. Αυτοί οι παρατηρητές θέλουν πάνω απ’ όλα να συντρίψουν τη Ρωσ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜακρόν: Θέλει «την ήττα» της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία αλλά όχι «τη συντριβή της»
Ο Εμανουέλ Μακρόν είπε επίσης ότι «όλες οι άλλες επιλογές πέραν του Βλάντιμιρ Πούτιν στο σημερινό σύστημα» του φαίνονται «χειρότερες» από τον Ρώσο πρόεδρο.
The post Μακρόν: Θέλει «την ήττα» της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία αλλά όχι «τη συντριβή της» appeared first on OnAlert.
Διαβάστε το στο onalert.grΜακρόν: Θέλω ήττα της Ρωσίας αλλά όχι τη συντριβή της
Την ήττα της Ρωσίας απέναντι στην Ουκρανία αλλά όχι τη συντριβή της δήλωσε απόψε ότι θέλει ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, προειδοποιώντας όμως εκείνους που «θέλουν πάνω απ’ όλα να συντρίψουν τη Ρωσία» ότι αυτή δεν θα είναι ποτέ η θέση της χώρας του. «Θέλω την ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία και θέλω η […]
Μακρόν: Θέλω ήττα της Ρωσίας αλλά όχι τη συντριβή της - olympia
Διαβάστε το στο olympia.gr