Κρέμασαν μεζούρες στον Φερνάντο Σάντος, τι είπε για την Ελλάδα

00:38 - 20/02/2023

Κρέμασαν μεζούρες στον Φερνάντο Σάντος, τι είπε για την Ελλάδα 20/02/2023 Tην αγάπη του για την Ελλάδα και την ικανοποίησή του για το γεγονός πως βρέθηκε ξανά στη χώρα μας εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος. Μάλιστα κάποιοι του κρέμασαν μεζούρες στον λαιμό, τις οποίες έβγαλε και επέστρεψε. Μιλώντας στην κάμερα της Nova μετά το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, όπου και έδωσε το «παρών», ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πολωνίας εμφανίστηκε λακωνικός αναφέροντας: «Για μένα η Ελλάδα είναι η καρδιά μου. Νιώθω πολύ όμορφα εδώ. Σας αγαπώ πολύ όλους. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο ακόμα για την Εθνική Πολωνίας, είναι νωρίς»  

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έβαλαν μεζούρες στον Σάντος έξω από το γήπεδο της Τούμπας

Μυθικό σκηνικό έξω από το γήπεδο της Τούμπας, στη διάρκεια των δηλώσεων του Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος προπονητής, βρέθηκε στην Τούμπα...

Διαβάστε το στο Zougla

Κρέμασαν μεζούρες στον Σάντος έξω από την Τούμπα (ΦΩΤΟ)

Θλιβερές εικόνες στην Τούμπα με το ρεσιτάλ γραφικότητας να συνεχίζεται. Την ώρα που ο Φερνάντο Σάντος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA, κάποιος που περνούσε από το σημείο, του κρέμασε μια μεζούρα στον λαιμό. Φυσικά ο Πορτογάλος τεχνικός μόλις το αντιλήφθηκε την έβγαλε αμέσως. Ωστόσο αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της εμπάθειας που διακατέχει τους Θεσσαλονικείς […] The post Κρέμασαν μεζούρες στον Σάντος έξω από την Τούμπα (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)