Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει – Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου;»

22:18 - 20/02/2023

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να δώσει τέλος στα σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ημέρες για τις εξόδους To άρθρο Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει – Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει – Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου;»

Η Ιωάννα Τούνη θέλησε να δώσει τέλος στα σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ημέρες για τις εξόδους της, τονίζοντας πως ο γιος της βρίσκεται διαρκώς μαζί της, σε όλες τις δραστηριότητές της. Μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στο instagram, η Ιωάννα Τούνη ξεκαθαρίζει: «Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! […] The post Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει – Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου;» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της