Πιερρακάκης για αποτελέσματα εκλογών: Έως τις 12 το βράδυ θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται  

10:16 - 21/02/2023

Το βράδυ των εκλογών θα υπάρχουν από νωρίς τα αποτελέσματα, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.Το βράδυ των εκλογών θα υπάρχουν από νωρίς τα αποτελέσματα, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης μιλώντας στον ΑΝΤ1.«Μέχρι τις 12 το βράδυ θα έχουμε σταυρούς, θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται βουλευτές», πρόσθεσε. Ανέφερε ότι ο ίδιος θα δώσει την δική του προεκλογική μάχη στην Α’ Αθήνας. «Είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφιος, είναι ένας συναγωνισμός, έχω τεράστιο σεβασμό […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πιερρακάκης: Νωρίς το αποτέλεσμα των εκλογών, μέχρι τις 12 το βράδυ θα ξέρουμε και τους βουλευτές

Πολύ νωρίτερα θα έχουμε τα αποτελέσματα των εκλογών φέτος, όπως ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Κυριάκος Πιερρακάκης ανέφερε για τις εκλογές πως «μέχρι τις 12 το βράδυ θα έχουμε σταυρούς, θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται βουλευτές». Ανέφερε ότι ο ίδιος θα δώσει την πρώτη του προεκλογική μάχη στην Α’ Αθήνας. ... Περισσότερα To άρθρο Πιερρακάκης: Νωρίς το αποτέλεσμα των εκλογών, μέχρι τις 12 το βράδυ θα ξέρουμε και τους βουλευτές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Κυριάκος Πιερρακάκης: Μέχρι τα μεσάνυχτα θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται βουλευτές

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης ανέφερε τις αλλαγές που θα εφαρμοστούν στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε το στο

Πιερρακάκης: Νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών – Εως τις 12 το βράδυ θα έχουμε σταυρούς

Το βράδυ των εκλογών θα υπάρχουν από νωρίς τα αποτελέσματα, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πιερρακάκης: Νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών, έως τις 12 το βράδυ θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται

Πιερρακάκης: Νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών, έως τις 12 το βράδυ θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονταιckardampikis Tue, 21/02/2023 - 10:39

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Εκλογές 2023 – Πιερρακάκης: Νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών, έως τις 12 το βράδυ θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται

«Είναι η πρώτη φορά που είμαι υποψήφιος,όλοι μαζί θα κινηθούμε για να κερδίσουμε»

Διαβάστε το στο news.gr

Πιερρακάκης: Νωρίς τα αποτελέσματα των εκλογών – Έως τα μεσάνυχτα θα ξέρουμε ποιοι εκλέγονται

Ο ίδιος θα δώσει την δική του προεκλογική μάχη στην Α’ ΑθήναςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας