Ζέτα Μακρυπούλια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, υπάρχει από πίσω ένας λόγος που έχω εξαφανιστεί»

01:06 - 22/02/2023

Η Ζέτα Μακρυπούλια βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show. Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk μίλησε για To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, υπάρχει από πίσω ένας λόγος που έχω εξαφανιστεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζέτα Μακρυπούλια: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη, υπάρχει από πίσω ένας λόγος που έχω εξαφανιστεί

O Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Τρίτης (21/2) τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η ταλαντούχα ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε, σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, λεπτομέρειες από τη ζωή και την επιτυχημένη επαγγελματική της πορεία. Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε ηλικία μόλις 13 ετών, το απολαυστικό «Ρουκ-Ζουκ», που εδώ και 6 χρόνια είναι στην κορυφή, οι λόγοι που έχει μειώσει τις εξόδους της, η διάρρηξη που την «σημάδεψε» και όλα όσα έχει αναθεωρήσει, μετά από 30 χρόνια στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Γιατί σταμάτησε να δίνει συνεντεύξεις; Η παρουσιάστρια του Rouk Zouk μίλησε για την στάση της να δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις. Με αφορμή τα σχόλια του παρουσιασ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ζέτα Μακρυπούλια: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο που έχω εξαφανιστεί. Υπάρχει από πίσω λόγος.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή The 2night Show, στον ANT1 και με αφορμή τα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περίοδο της καραντίνας, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από κάποιους ανθρώπους με τους οποίους έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια.Η δημοφιλής παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή The 2night Show, στον ANT1 και με αφορμή τα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την περίοδο της καραντίνας, θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από κάποιους ανθρώπους με τους οποίους έχει απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια.Όπως είπε αρχικά η Ζέτα Μακρυπούλια: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζέτα Μακρυπούλια: Η δημόσια συγγνώμη, ο λόγος της εξαφάνισής της

Η διάρρηξη στο σπίτι της

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της