Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω για μια εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά»
10:42 - 22/02/2023
Τα μέλη της εκπομπής «Happy Day» σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου το διαζύγιο του Σπύρου Δημητρίου και της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο έπειτα από 2,5 χρόνια γάμου, ενώ ο καλός φίλος του ποινικολόγου Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής. «Είναι κάτι που το πληροφορήθηκα κι εγώ από τα […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω για μια εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέρω για μια εγκυμοσύνη μη αναμενόμενη – Θα ταράξει τα νερά
Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία κατά τη διάρκεια της εκπομπής της μίλησε για μία… αναπάντεχη εγκυμοσύνη. Μιλώντας στην εκπομπή της για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως γνωρίζει για μια εγκυμοσύνη, που αν μαθευτεί, θα ταράξει τα νερά της ελληνικής showbiz. Συγκεκριμένα, ... Περισσότερα
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέρω για μια εγκυμοσύνη μη αναμενόμενη – Θα ταράξει τα νερά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω μία εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά»
«Είναι μη αναμενόμενη», τόνισε με νόημα η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο «Βόμβα» από την Τσιμτσιλή-«Ξέρω μία εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά»
Μία «βόμβα» πέταξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής, Happy Day και αφορά μία εγκυμοσύνη… που αν μαθευτεί, θα…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Τι έχω πάθει που είπα εχθές για αυτή την εγκυμοσύνη;»
Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Τετάρτης 23/2 η Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν σε ποιον αναφέρεται.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBomb«Βόμβα» Τσιμτσιλή: Ξέρω μια εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη στον «αέρα» της εκπομπής της «Happy Day» με αφορμή τα όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός για τον χωρισμό της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου και το γεγονός ότι το έμαθε από τα μέσα. Η παρουσιάστρια είπε ότι δεν μπορούν να βγαίνουν στη δημοσιότητα θέματα που δεν πρέπει μόνο και μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Πέτρου Κουσουλού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε λόγο στο «Happy Day» για μία εγκυμοσύνη, που αν μαθευτεί, θα ταράξει τα νερά της ελληνικής σόουμπιζ «Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν μαθευτεί αυτή η εγκυμοσύνη θα ταράξει τα νερά…»
Το πρωί της Τετάρτης στο «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την είδηση του χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου και τη συνέντευξη του Πέτρου Κουσουλού, που είπε πως το έμαθε από τα ΜΜΕ, προχώρησε σε μια αποκάλυψη. Στην εκπομπή ανέφεραν πως ο Πέτρος Κουσουλός, προφανώς γνώριζε για τον χωρισμό, καθώς είναι […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr«Βόμβα» Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Ξέρω μία εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά, ξέρω για χωρισμούς…»
Σε μια εγκυμοσύνη «έκπληξη», αναφέρθηκε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day.Σε μια εγκυμοσύνη «έκπληξη», αναφέρθηκε σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Όπως είπε η παρουσιάστρια, όταν μαθευτεί, θα ταράξει τα νερά της ελληνικής showbiz. «Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣε… απόγνωση η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τι έχω πάθει που είπα για την εγκυμοσύνη που ξέρω»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε, εκ νέου, στο θέμα της εγκυμοσύνης για το οποίο είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τετάρτης.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε, εκ νέου, στο θέμα της εγκυμοσύνης για το οποίο είχε μιλήσει στην εκπομπή της Τετάρτης.«Τι έχω πάθει που είπα εχθές για αυτή την εγκυμοσύνη που ξέρω, γνωστοί και μη με παίρνουν και με ρωτάνε. Έχει πλάκα γιατί κάποιοι με παίρνουν και μου λένε είναι αυτός, είναι ο τάδε. Δεν μπορώ να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω μία εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά»
Για μια εγκυμοσύνη, μη αναμενόμενη, έκανε λόγο σήμερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day. Όπως δήλωσε η παρουσιάστρια, […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω μία εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΗ Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει για την «άγνωστη» εγκυμοσύνη της showbiz
Η αποκάλυψη που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της Τετάρτης έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως γνωρίζει […]
The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει για την «άγνωστη» εγκυμοσύνη της showbiz appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω μία εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά – Είναι μη αναμενόμενη»
Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Πέτρου Κουσουλού για το διαζύγιο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου,
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ξέρω μία εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά – Είναι μη αναμενόμενη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤσιμτσιλή: «Ξέρω μία εγκυμοσύνη που θα ταράξει τα νερά. »
Μία «βόμβα» πέταξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής,…
Διαβάστε το στο onsports.gr