Αντώνης Ρέμος: Τρολάρει το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη – Επικό βίντεο

11:14 - 23/02/2023

Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη ενώπιον της Δέσποινας Βανδή έχει γίνει το απόλυτο viral και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media.Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη ενώπιον της Δέσποινας Βανδή έχει γίνει το απόλυτο viral και έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media.Ο ηθοποιός σε μια πίστα πλημμυρισμένη με λουλούδια ανεβαίνει στη σκηνή την ώρα που τραγουδάει η αγαπημένη του και της αφιερώνει ένα ζεϊμπέκικο. Στο βίντεο ο Βασίλης Μπισμπίκης κοιτάζει τη σύντροφό του, ενώ στο […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Ρέμος: Πώς τρόλαρε το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στη Δέσποινα Βανδή

Ο Αντώνης Ρέμος χόρεψε στην πίστα ένα ζεϊμπέκικο, λέγοντας: «Να ρίξω κι εγώ μια ζεϊμπεκιά, της μόδας είναι... Αφού τα…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Αντώνης Ρέμος: Τρολάρει το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη – Το νέο viral βίντεο

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μαζί με την Δέσποινα Βανδή εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ύστερα To άρθρο Αντώνης Ρέμος: Τρολάρει το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη – Το νέο viral βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Και ο Αντώνης Ρέμος «τρολάρει» το ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη: «Αφού τα κιλά τα έχω» (βίντεο)

Μετά την Βίσση, ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να χορέψει στην πίστα μια «ζεμπεκιά» και δεν παρέλειψε να «τρολάρει» τον ηθοποιό Μετά την πλάκα της Δέσποινας Βανδή και της Αννας Βίσση με το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη που έγινε viral στο διαδίκτυο, και ο Αντώνης Ρέμος μπήκε… στον χορό. Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποφάσισε να χορέψει στην […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας