Νίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»
20:12 - 25/02/2023
Μέσα από το J2US ήρθε ο Νίκος Κοκλώνης, το βράδυ τους Σαββάτου, στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το πρόγραμμα του Alpha. […]
The post Νίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νίκος Κοκλώνης: Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής
Τι ανέφερε ο παρουσιαστής;
Διαβάστε το στο Νίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»
Ο παρουσιαστής - επιχειρηματίας αποφάσισε να τοποθετηθεί, σχετικά με την υπόθεση που τον αφορά τις τελευταίες μέρες, όπου δημοσίευμα τον εμπλέκει σε υπόθεση που σχετίζεται με ξέπλυμα χρήματος.
Διαβάστε το στο Νίκος Κοκλώνης: Φοράμε τις μάσκες μόνο για τακτ – Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας
Νίκος Κοκλώνης: «Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής» Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Κοκλώνης: Το μήνυμα που έστειλε η Σίσσυ Χρηστίδου στον παραγωγό και παρουσιαστή του J2US
Τη στήριξη της ίδιας και των συνεργατών της στον Νίκο Κοκλώνη έστειλε από τον αέρα της εκπομπής της «Χαμογέλα και Πάλι» του…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝίκος Κοκλώνης: Εμείς εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ – Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας
Την πρώτη εμφάνιση του, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης ελέγχου από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, έκανε σήμερα στην πρεμιέρα του J2US ο Νίκος Κοκλώνης. «Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και θα παραμείνουμε γιορτή. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας το πιο ξέφρενο βράδυ της αποκριάς. Το Σαββατοκύριακο, βέβαια, του καρναβαλιού ξεκίνησε για εμάς νωρίτερα, εμείς όμως εδώ τις μάσκες τις φοράμε μόνο για τακτ» είπε. «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας. Τώρα έχουμε πάρτι, είμαι παρουσιαστής και έχουμε και 18 ζευγάρια μαζί με τον Τόνι Σφήνο και
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΝίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας» – Η απάντηση του παρουσιαστή στην έναρξη του J2US [βίντεο]
Νίκος Κοκλώνης: Την πρώτη εμφάνιση του, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης ελέγχου από την Αρχή Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, έκανε σήμερα στην πρεμιέρα του J2US ο Νίκος Κοκλώνης. «Καλώς ήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης. J2US, τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά και είμαστε καλώς ή κακώς η γιορτή του Σαββάτου και […]
Το άρθρο Νίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας» – Η απάντηση του παρουσιαστή στην έναρξη του J2US [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚοκλώνης στην έναρξη του J2US: Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα έχουμε πάρτι!
O γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης που τα προηγούμενα 24ωρα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθότι έγινε γνωστό πως ερευνάται από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος για εξαπάτηση του Δημοσίου, συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ.O γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός Νίκος Κοκλώνης που τα προηγούμενα 24ωρα βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας καθότι έγινε γνωστό πως ερευνάται από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος για εξαπάτηση του Δημοσίου, συνολικού ύψους 22 εκατ. ευρώ.Όλοι ανέμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον την πρώτη τηλεοπτική του τοποθέτηση για το εν λόγω ζήτημα, από τη […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Κοκλώνης: «O Κοκλώνης είναι εδώ, δεν θα σας αφήσω να πειράξετε 600 εργαζόμενους»
Μέσα από το νέο επεισόδιο του J2US ήρθε ο Νίκος Κοκλώνης να δώσει τη δική του απάντηση, το βράδυ του Σαββάτου, στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το πρόσωπο του.Μέσα από το νέο επεισόδιο του J2US ήρθε ο Νίκος Κοκλώνης να δώσει τη δική του απάντηση, το βράδυ του Σαββάτου, στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το πρόσωπο του.Μάλιστα, ο παρουσιαστής και παραγωγός του Alpha έκανε αποφώνηση με την εν λόγω τοποθέτηση αμέσως μετά την αποχώρηση του ζευγαριού Τζούλια Νόβα – […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»
Το J2US επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου 25/2 με το δεύτερο live στο πρόγραμμα του Alpha.
To άρθρο Νίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΝ. Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα έχουμε πάρτι»
Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε τους τηλεθεατές στο 2ο Live του J2US και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι στο τέλος θα μιλήσει με την ιδιότητα του επιχειρηματία.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ν. Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα έχουμε πάρτι»
Διαβάστε το στο happytv.grΝίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής»
Ο Νίκος Κοκλώνης έρχεται στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από το J2US που παρουσιάζει στον Alpha το βράδυ του Σαββάτου. Ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης θέλησε στην έναρξη του λαμπερού του σόου να κάνει μια έμμεση, πρώτη, αναφορά στο θέμα που ήρθε τα τελευταία 24ωρα στην επικαιρότητα και αφορά το πρόσωπο του. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Κοκλώνης σημείωσε […]
The post Νίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας, τώρα είμαι παρουσιαστής» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.grΝίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας»
Μετά την σαρωτική πρεμιέρα το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, το J2US επέστρεψε με το 2ο live του το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Μετά το σόου της έναρξης ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης έστειλε το μήνυμά του. «Καλωσήρθατε κυρίες και κύριοι στο μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, J2US. Τέτοιο πάρτι δεν θα ξαναβρείτε πουθενά. Και είμαστε καλώς ή […]
The post Νίκος Κοκλώνης: «Στο τέλος θα σας μιλήσω ως επιχειρηματίας» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr