Ελεονώρα Μελέτη: «Θα παραμείνεις ένα μικρό ταπεινό ποντικάκι, μου είχε πει γυναίκα παρουσιάστρια»
02:14 - 28/02/2023
Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη της Νίκης Λυμπεράκη, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, στο πλατό της εκπομπής Μεγάλη Εικόνα του MEGA. […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Θα παραμείνεις ένα μικρό ταπεινό ποντικάκι, μου είχε πει γυναίκα παρουσιάστρια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: «Θα παραμείνεις ένα μικρό ταπεινό ποντικάκι, μου είχε πει γυναίκα παρουσιάστρια»
Η Ελεονώρα Μελέτη, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένη...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλεονώρα Μελέτη: «Θα παραμείνεις ένα μικρό ταπεινό ποντικάκι, μου είχε πει γυναίκα παρουσιάστρια»
Η Ελεονώρα Μελέτη, το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μεγάλη Εικόνα του MEGA με παρουσιάστρια τη Νίκη Λυμπεράκη. Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε πως γνωστή παρουσιάστρια της ενημέρωσης, της είχε πει πως δεν θα κάνει […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕλεονώρα Μελέτη: «Θα παραμείνεις ένα μικρό ταπεινό ποντικάκι, μου είχε πει γυναίκα παρουσιάστρια»
Σε μια αποκάλυψη για την αμφισβήτηση που είχε δεχθεί από πολύ γνωστή παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής της διαδρομής, προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.Σε μια αποκάλυψη για την αμφισβήτηση που είχε δεχθεί από πολύ γνωστή παρουσιάστρια στο ξεκίνημα της τηλεοπτικής της διαδρομής, προχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.H Ελεονώρα Μελέτη τόνισε πως «με έχουν στηρίξει πολύ οι γυναίκες σε αυτόν τον χώρο και μάλιστα σπουδαίες γυναίκες. Έχω δεχθεί πολύ σπουδαίες συμβουλές […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλεονώρα Μελέτη: "Θα παραμείνεις ένα μικρό ταπεινό ποντικάκι, μου είχε πει γυναίκα παρουσιάστρια"
"Άκου να δεις, κοριτσάκι μου, εδώ που ήρθες εγώ είμαι πάρα πολλά χρόνια και αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι είσαι γελασμένη..."
Διαβάστε το στο patrasevents.gr