Πατάτες γλυκοκολοκύθας με παρμεζάνα

11:08 - 08/03/2023

Υλικά 1 μέτρια κολοκύθα, ξεφλουδισμένη, χωρίς σπόρους και κομμένη σε μπαστουνάκια 1 κ. σ. ελαιόλαδο 1/2 κ. γλ. αποξηραμένο θυμάρι 1/2 κ. γλ. αποξηραμένη ρίγανη Πιπέρι καγιέν Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι, ανάλογα με τη γεύση 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μία λαδόκολλα σε ένα ταψί. Τοποθετήστε τα μπαστουνάκια γλυκοκολοκύθας σε μονή στρώση στο προετοιμασμένο ταψί. Προσθέστε το ελαιόλαδο, το θυμάρι, τη ρίγανη και το πιπέρι καγιέν. Ανακατέψτε απαλά για να συνδυαστούν. Βάλτε το ταψί στο φούρνο και ψήστε για 25- 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανές οι πατάτες. Σερβίρε

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 20/12/2025

Σεισμός ανοιχτά της Κάσου

Βαγγέλης Ιωάννου: «Θα φύγουν τρεις παίκτες από τον Ολυμπιακό – Άπιστοι όσοι αποδοκιμάζουν»

Τζόρτζια Μελόνι: Εργαζόμαστε για την αναβολή της διάσκεψης Mercosur

Τραγωδία στο Πήλιο: 78χρονος αυτοπυροβολήθηκε με καραμπίνα – Βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του

Πότε θα γυρίσει ο Λεσόρ στον Παναθηναϊκό – Άλλον σέντερ θέλει ο Ολυμπιακός, όχι Σίλβα