«Είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου αυτά τα χρόνια» δηλώνει και συγκινεί η μητέρα 20χρονου θύματος στα Τέμπη

18:40 - 08/03/2023

Συγκινεί και συγκλονίζει η μητέρα της 20χρονης Μαρίας – Θωμαής, η οποία έχασε την κόρη της στην τραγωδία με τα τρένα στα Τέμπη, δηλώνοντας ότι «είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου για αυτά τα χρόνια». Μιλώντας στην εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, η μητέρα της 20χρονης προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Είναι μία από ... Περισσότερα To άρθρο «Είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου αυτά τα χρόνια» δηλώνει και συγκινεί η μητέρα 20χρονου θύματος στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τέμπη: «Είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου» – Ξεσπά σε κλάματα μητέρα 20χρονης που πέθανε

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Επρόκειτο να επιστρέψει την Καθαρά Δευτέρα.

Διαβάστε το στο in.gr

Τέμπη: «Είμαι πολύ τυχερή που ήταν στη ζωή μου» – Ξεσπά σε κλάματα μητέρα 20χρονης που πέθανε

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας – Επρόκειτο να επιστρέψει την Καθαρά Δευτέρα.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Καιρός αύριο: Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις – Στους 17 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική

Σοβαρό τροχαίο στην Παιανία: Σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων – Στο νοσοκομείο 2 τραυματίες

Ολυμπιακός – Κηφισιά: Έτοιμοι για το 20ο sold out μέσα στο 2025 οι Πειραιώτες

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής

Την επιστροφή ρωσικών κεφαλαίων που είναι παγωμένα στη Γερμανία επιδιώκει ο καγκελάριος Μερτς

Θοδωρής Μαραντίνης: Με στεναχωρεί που η δημόσια εικόνα μου γυρίζει γύρω από τα προσωπικά μου