Λουτσέσκου: «Δεν γίνεται κατά τύχη όλο αυτό, είναι προκλητικό!»

21:52 - 08/03/2023

Λουτσέσκου: «Δεν γίνεται κατά τύχη όλο αυτό, είναι προκλητικό!» 08/03/2023 Νέο ξέσπασμα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου, αναφορικά με την στάση του VAR στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται! Δεν ξέρω ποιος και γιατί κρύβεται εναντίον μας». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: Για την ένταση στο φινάλε και αν ο κόσμος τον παρεξήγησε: «Ο ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την ξεκάθαρη φάση του πέναλτι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται με το VAR! Τρίπολη, Γιάννενα, τώρα, σε πολλά άλλα ματς! Πείτε μου τι θα γινόταν σε ματς της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού. Όλο αυτό είναι

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με το VAR, όλα εναντίον μας»

Μια από τα ίδια από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία. Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αδικείται συστηματικά από τους διαιτητές και τους VAR, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ημιτελικού με τη Λαμία, ο Ρασβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως όλη αυτή η κατάσταση είναι προκλητική για την ομάδα […] The post Λουτσέσκου: «Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται με το VAR, όλα εναντίον μας» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Λουτσέσκου: « Δεν γίνεται κατά τύχη όλο αυτό, είναι προκλητικό!»

Νέο ξέσπασμα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου, αναφορικά με την στάση του VAR στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ: «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι γίνεται! Δεν ξέρω ποιος και γιατί κρύβεται εναντίον μας». Σε συνέχεια των δηλώσεων του στην Cosmote Tv, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στο πέναλτι που δε δόθηκε υπέρ του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα […] The post Λουτσέσκου: « Δεν γίνεται κατά τύχη όλο αυτό, είναι προκλητικό!» first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)