Ολυμπιακός: Συνάντηση Βρέντζου με τους αρχηγούς της ομάδας ενόψει ΑΕΚ

13:12 - 09/03/2023

Ο Γιάννης Βρέντζος πήγε στο Ρέντη την Τετάρτη (8/3) και συναντήθηκε με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ στην Opap Arena για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League 1. Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το κυριακάτικο (12/3, 19:00, ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός: Συνάντηση Βρέντζου με τους αρχηγούς της ομάδας ενόψει ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός: Συνάντηση της διοίκησης με τους αρχηγούς ενόψει ΑΕΚ

Ο Γιάννης Βρέντζος μετέβη στο Ρέντη για να συναντηθεί με τους αρχηγούς του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ, κίνηση που δείχνει την σημασία του αγώνα αυτού για τον οργανισμό των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ολυμπιακός: Συνάντηση διοίκησης – αρχηγών ενόψει ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην OPAP Arena και η νίκη είναι μονόδρομος προκειμένου να μειώσει τη διαφορά ακριβώς πριν την έναρξη των πλέι οφ, με τη διοίκηση να τα λέει από κοντά με τους αρχηγούς της ομάδας, στέλνοντας έτσι μήνυμα για το πόσο σημαντικός είναι ο συγκεκριμένος αγώνας. Μετά τη νίκη της Ένωσης επί του Ατρόμητου οι Πειραιώτες είναι στο -6 από την κορυφή και απομένει η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League 1. Ενδεχομένη ήττα στη Νέα Φιλαφέλεια, επομένως, θα αφήσει τους ερυθρόλευκους στο -9 από την κορυφή, διαφορά που θα είναι πάρα πολύ δύσκολο ως αδύνατο να ανατραπεί στα πλέι οφ. Τον Ολυμπιακό, βασικά, δεν τον βολεύει ούτε η ισοπαλ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ολυμπιακός: Συνάντηση της διοίκησης με τους αρχηγούς στο Ρέντη ενόψει ΑΕΚ

Ο Γιάννης Βρέντζος μετέβη στο Ρέντη την Τετάρτη (8/3) και είχε συνάντηση με τους αρχηγούς της πειραϊκής ομάδας, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Ματιέ Βαλμπουενά, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Γιαν Εμβιλά ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ. Κίνηση με νόημα και σαφή μηνύματα από τη διοίκηση του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ (Κυριακή 12/3, 19:00, COSMOTE SPORT 2HD). Σύμφωνα με […] The post Ολυμπιακός: Συνάντηση της διοίκησης με τους αρχηγούς στο Ρέντη ενόψει ΑΕΚ appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι