Survivor All Star: Η Ελευθερία Ελευθερίου πήγε στο γιατρό γιατί πονούσε – Δεν αγωνίστηκε και «χάρισε» πέναλτι στην ομάδα

23:00 - 09/03/2023

Οι Διάσημοι και οι Μαχητές του Survivor All Star συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό το βράδυ της Πέμπτης (09/03) ώστε να ενημερωθούν για το έπαθλο που θα αγωνιζόντουσαν λίγη ώρα μετά. Ωστόσο μια παίκτρια, η οποία είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων φάνηκε πως δεν ένιωθε καλά. Ο λόγος για την Ελευθερία Ελευθερίου. Όταν ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης έδωσε το λόγο στην τραγουδίστρια εκείνη ενημέρωσε πως δεν νιώθει καλά και ότι έχει πόνους και γι’ αυτό οδηγήθηκε στο γιατρό προκειμένου να την εξετάσει. «Γιώργο, η διάθεση μου είναι μια χαρά αν εξαιρέσουμε πως έχω ένα θέμα υγείας σήμερα. Μόνο αυτό. Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας αλλά θα χαιρόμουν πάρα πολύ να κερδίζαμε σήμερα γιατί υπάρχου

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας