Προπονητής του μήνα στην Αγγλία παρά την επτάρα ο Τεν Χαγκ!

19:40 - 10/03/2023

Προπονητής του μήνα στην Αγγλία παρά την επτάρα ο Τεν Χαγκ! 10/03/2023 Συνήθως είσαι τόσο καλός προπονητής, όσο το τελευταίο σου αποτέλεσμα, όμως στην Αγγλία δεν φαίνεται ότι ισχύει αυτό. Παρά το σοκαριστικό 7-0 από την Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα, ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έχασε το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της Premier League για τον μήνα Φεβρουάριο. Ο Ολλανδός τεχνικός έτρεξε στο συγκεκριμένο διάστημα ένα αήττητο σερί στις αναμετρήσεις με Κρίσταλ Πάλας, Λιντς, Λέστερ, ενώ κατέκτησε και το Carabao Cup στον τελικό με την Νιούκαστλ. Είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Τεν Χαγκ παίρνει το σχετικό βραβείο, ενώ την ίδια ώρα το αντίστοιχο βραβείο για τον παί

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τεν Χαγκ: Προπονητής του μήνα παρά την επτάρα!

Παρά το βαρύ και ασήκωτο 7-0 από την Λίβερπουλ, ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έχασε το βραβείο του προπονητή του μήνα για τον Φεβρουάριο. Συνήθως είσαι τόσο καλός προπονητής, όσο το τελευταίο σου αποτέλεσμα, όμως στην Αγγλία δεν φαίνεται ότι ισχύει αυτό. Παρά το σοκαριστικό 7-0 από την Λίβερπουλ την περασμένη εβδομάδα, ο Έρικ Τεν […] The post Τεν Χαγκ: Προπονητής του μήνα παρά την επτάρα! appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Προπονητής του μήνα στην Premier League ο Τεν Χαγκ

Ο Έρικ Τεν Χαγκ αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής για τον Φεβρουάριο στην Premier League.

Διαβάστε το στο to10.gr

Προπονητής του μήνα στην Premier League ο Τεν Χαγκ!

Μπορεί ο Μάρτιος να ξεκίνησε… εφιαλτικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επτάρα από τη Λίβερπουλ, όμως ο Φεβρουάριος ήταν γι’ αυτή ένας μαγικός μήνας και η Premier League την επιβράβευσε! Μετά τον Μάρκους Ράσφορντ, που ανακηρύχθηκε παίκτης του μήνα για τον Φεβρουάριο, ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαγκ, βραβεύτηκε ως κορυφαίος προπονητής […] The post Προπονητής του μήνα στην Premier League ο Τεν Χαγκ! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Bundesliga: Νίκη Ευρώπης για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου μαθητή, μέσα σε σχολείο στο Ηράκλειο

Κουαρτέτο απουσιών στον Ατρόμητο για τον αγώνα με την Κηφισιά

ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί και τι αναμένεται

Με Νέιρα απέναντι στον Βόλο ο ΟΦΗ