Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για την Σοφιάννα Αβραμάκη: «Με ενέπλεξε κι εμένα σε αυτό το συμβάν»
09:16 - 13/03/2023
Να ξετυλίξει το κουβάρι της παρεξήγησης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Σοφιάννα Αβραμάκη, την Μαρία Αντωνά και την Σταυρούλα Χρυσαειδή […]
The post Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για την Σοφιάννα Αβραμάκη: «Με ενέπλεξε κι εμένα σε αυτό το συμβάν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξεκαθαρίζει για την Σοφιάννα Αβραμάκη – «Με ενέπλεξε κι εμένα σε αυτό το συμβάν»
Την παρεξήγηση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Σοφιάννα Αβραμάκη, την Μαρία Αντωνά και την Σταυρούλα Χρυσαειδή επιχείρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας, μέσα από το Happy Day.Την παρεξήγηση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Σοφιάννα Αβραμάκη, την Μαρία Αντωνά και την Σταυρούλα Χρυσαειδή επιχείρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας, μέσα από το Happy Day.«Να πω λίγο, γιατί με ενέπλεξε κι εμένα η Σοφιάννα σε αυτό το συμβάν, ότι εκείνη την ημέρα που μου ήρθε ένα μήνυμα από την Μαρία Αντωνά […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντηση για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τη Μαρία Αντωνά – «Θέλω να κλείνω τα θέματα»
Τη δική της θέση θέλησε να ξεκαθαρίσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφορικά με όσα είπε η Σοφιάνα
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η απάντηση για τη Σοφιάνα Αβραμάκη και τη Μαρία Αντωνά – «Θέλω να κλείνω τα θέματα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr