Κλειστά σχολεία Πέμπτη 16/3 – Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για την απεργία

05:06 - 14/03/2023

Κλειστά σχολεία για άλλη μία ημέρα, λόγω της απεργίας την Πέμπτη 16 Μαρτίου, που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Η ΟΛΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση που καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη (16/3). Όπως ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ, «συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16/3». Παράλληλα, καλεί όλους να συμμετέχουν στη […] The post Κλειστά σχολεία Πέμπτη 16/3 – Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ για την απεργία appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Απεργία: Kλειστά σχολεία την Πέμπτη – Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία την Πέμπτη 16 Μαρτίου, καθώς η ΟΛΜΕ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν στη συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 και σε όλες τις απεργιακές συγκεντρώσεις ανά τη χώρα. Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ «Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Πανεργατική […] The post Απεργία: Kλειστά σχολεία την Πέμπτη – Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη για τη γενική απεργία

Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά την Πέμπτη 16 Μαρτίου, ημέρα της γενικής απεργίας. Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία την Πέμπτη 16 Μαρτίου, καθώς η ΟΛΜΕ ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ έχουν κηρύξει 24ωρη πανελλαδική απεργία, κάνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΛΜΕ αναφέρει […] The post Κλειστά τα σχολεία την Πέμπτη για τη γενική απεργία appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Κλειστά σχολεία την Πέμπτη: Προς ολοταχώς για απεργία

Κλειστά σχολεία μεθαύριο Πέμπτη 16 Μαρτίου, καθώς έκανε γνωστό ότι και η ΟΛΜΕ θα πάρει μέρος στην απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Η ΟΛΜΕ εξέδωσε ανακοίνωση που καλεί τα μέλη της να συμμετέχουν μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις την Πέμπτη (16/3). Όπως ανακοίνωσε η ΟΛΜΕ, «συμμετέχουμε μαζικά στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία την Πέμπτη 16/3». Παράλληλα, […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Οι ΗΠΑ ενέκριναν τη βοήθεια στην Ουκραναία, ο Μπάιντεν θέλει όπλα και πυρομαχικά να σταλούν άμεσα στο Κίεβο

Αδούλωτη Κερύνεια: 20 χρόνια από το ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν

Οι Patriot, οι S-300, τα Ελληνικά Νησιά και το Κυπριακό

«Παίζοντας με τη Δημοκρατία»-Δημ. Κωνσταντακόπουλος

ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ: 20 χρόνια από το εκκωφαντικό ΟΧΙ η Κύπρος ξανά σε κίνδυνο-Δημ.Κωνσταντακόπουλος

Γάζα 200 ημέρες πολέμου! Ο Πάνος Χαρίτος αναλύει όσα έγιναν όσα μπορεί να έρθουν…