Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν πρόκειται ποτέ να με βάλετε να πω κάτι εναντίον της Βίκυς Καγιά»

10:32 - 14/03/2023

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριέττη έδωσε συνέντευξη η Ζενεβιέβ Μαζαρί που μίλησε για τον ρόλο της «προξενήτρας», […] The post Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν πρόκειται ποτέ να με βάλετε να πω κάτι εναντίον της Βίκυς Καγιά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δεν έχω τίποτα εναντίον της Βίκυς Καγιά

«Δεν πρόκειται ποτέ να με βάλετε να πω κάτι εναντίον της Βίκυς Καγιά», λέει η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριέττη έδωσε συνέντευξη η Ζενεβιέβ Μαζαρί που μίλησε για τον ρόλο της «προξενήτρας», το πρώτο ραντεβού με τον άνδρα της σε ταβέρνα, τα νούμερα τηλεθέασης και το unfollow της Βίκυς Καγιά. ... Περισσότερα To άρθρο Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δεν έχω τίποτα εναντίον της Βίκυς Καγιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν πρόκειται ποτέ να με βάλετε να πω κάτι εναντίον της»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μίλησε για το πρώτο ραντεβού με τον άνδρα της σε ταβέρνα, τα νούμερα τηλεθέασης και το unfollow της Βίκυς Καγιά. «Εγώ το έχω υπογράψει το άλλο μου μισό, τον βρήκα στο εργασιακό μου χώρο, το πρώτο διάστημα κρυβόμασταν, αλλά μας είχαν πάρει χαμπάρι όλοι. Το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν πρόκειται ποτέ να με βάλετε να πω κάτι εναντίον της Βίκυς Καγιά»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριέττη για τον ρόλο της «προξενήτρας», το πρώτο ραντεβού με τον άνδρα της σε ταβέρνα, τα νούμερα τηλεθέασης και το unfollow της Βίκυς Καγιά.Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριέττη για τον ρόλο της «προξενήτρας», το πρώτο ραντεβού με τον άνδρα της σε ταβέρνα, τα νούμερα τηλεθέασης και το unfollow της Βίκυς Καγιά.«Είμαι η προξενήτρα του σόου. Στην προσωπική μου ζωή έχω δημιουργήσει πάρα πολλά ζευγάρια, τα οποία τα έχω παντρέψει κιόλας. Δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο