Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου…»
12:04 - 15/03/2023
Το «Σπίτι με το Mega» επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου (18/03), μετά την τραγωδία των Τεμπών, αλλά χωρίς την εκπομπή αφιέρωμα στην Άντζελα Δημητρίου. Η τραγουδίστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως πρόκειται για από κοινού απόφαση με το κανάλι λόγω της τραγωδίας και ξεκαθάρισε ότι θα δούμε την μουσική εκπομπή κάποια από τις επόμενες εβδομάδες. «Σεβόμενη τα θύματα και […]
The post Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου…» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε εμένα»
Ξέσπασε η τραγουδίστρια με όσα γράφτηκαν για την αναβολή προβολής επεισοδίου του «Σπίτι με το MEGA» με καλεσμένη την ίδια
Διαβάστε το στο Ξεσπά η Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου…»
Το «Σπίτι με το Mega» επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου...
Διαβάστε το στο ZouglaΆντζελα Δημητρίου: Ήταν επιλογή μου, την επόμενη που θα αμαυρώσετε το όνομά μου ρωτήστε με
Ιδιαίτερα ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Άντζελα Δημητρίου με δημοσιεύματα που την αφορούν. Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΆντζελα Δημητρίου: Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε εμένα
Ιδιαίτερα ενοχλημένη φαίνεται πως είναι η Άντζελα Δημητρίου με δημοσιεύματα που την αφορούν. Η τραγουδίστρια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, απευθύνθηκε σε κάποιους που όπως αφήνει να εννοηθεί, διέσπειραν ψευδείς πληροφορίες για το λόγο που δεν θα προβληθεί επεισόδιο της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» με κεντρικό πρόσωπο την ίδια. Η Άντζελα Δημητρίου, με μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram εξήγησε μεταξύ άλλων πως το επεισόδιο δεν θα προβληθεί τώρα αλλά πιο μετά εξαιτίας του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Σημειώνεται πως αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές «μπήκαν στον πάγο» εξαιτίας του δυστυχήματος και παραχώρησαν τον χρόνο τους σε ενημερωτικές εκπομπές. Πιο αναλυ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΞεσπά η Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου…»
Το «Σπίτι με το Mega» επιστρέφει το βράδυ του Σαββάτου (18/03), μετά την τραγωδία των Τεμπών, αλλά χωρίς την εκπομπή-αφιέρωμα στην Άντζελα Δημητρίου. Συγκεκριμένα μετά από κοινού απόφαση της τραγουδίστριας με το κανάλι, λόγω της τραγωδίας θα δούμε την εν λόγω μουσική εκπομπή, κάποια από τις επόμενες εβδομάδες. «Σεβόμενη τα θύματα και τις οικογένειες από […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΈξαλλη η Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε εμένα»
Τη δική της απάντηση σε όσους έσπευσαν να πουν ότι δε θα προβληθεί το επεισόδιο- αφιέρωμα του “Σπίτι με το Mega” έδωσε η Άντζελα Δημητρίου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.Τη δική της απάντηση σε όσους έσπευσαν να πουν ότι δε θα προβληθεί το επεισόδιο- αφιέρωμα του “Σπίτι με το Mega” έδωσε η Άντζελα Δημητρίου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρει στην ανάρτησή της πως η απόφαση να μην προβληθεί αυτή την περίοδο αλλά λίγο αργότερα η εν λόγω εκπομπή πάρθηκε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΞεσπά η Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε εμένα»
Τη δική της απάντηση σε όσους έσπευσαν να πουν ότι δε θα προβληθεί το επεισόδιο- αφιέρωμα
To άρθρο Ξεσπά η Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε εμένα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΆντζελα Δημητρίου: «Πριν αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε πρώτα εμένα»
Aπάντηση σε όσους έσπευσαν να πουν ότι δεν θα προβληθεί το επεισόδιο-αφιέρωμα της εκπομπής "Σπίτι με το Mega" έδωσε η Άντζελα Δημητρίου.
Διαβάστε το στο neolaia.grΆντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε εμένα»
Η Άντζελα Δημητρίου απάντησε σε όσους διέδωσαν την ψευδή, όπως αφήνει να εννοηθεί, είδηση, ότι το επεισόδιο της εκπομπής «Σπίτι με το MEGA» με κεντρικό πρόσωπο την ίδια, δεν θα προβληθεί. Η τραγουδίστρια, φανερά ενοχλημένη, προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, εξηγώντας, μεταξύ άλλων, ότι το επεισόδιο θα προβληθεί στο μέλλον. Όπως […]
The post Άντζελα Δημητρίου: «Την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να αμαυρώσετε το όνομά μου, ρωτήστε εμένα» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr