Μαρίνα Λαμπροπούλου: Μου άφησε λουλούδια που πήγαιναν μέχρι το σπίτι και στην είσοδο υπήρχε ένα γράμμα

13:46 - 16/03/2023

“Υπήρχε ένας άνθρωπος, που με διεκδικούσε για πολύ καιρό” δήλωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Την Μαρίνα Λαμπροπούλου συνάντησε ο Στέφανος Δρουμαλιάς για το Breakfast@star και μίλησε για την παρουσιάστρια που τη κράτησε για να μιλήσει και το πολύ όμορφο φλερτ που έχει ζήσει από άνδρα. “Μια από τις παρουσιάστριες μου κρατούσε το χεράκι και θυμάμαι ότι ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίνα Λαμπροπούλου: Μου άφησε λουλούδια που πήγαιναν μέχρι το σπίτι και στην είσοδο υπήρχε ένα γράμμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Μου άφησε λουλούδια που πήγαιναν μέχρι το σπίτι και στην είσοδο υπήρχε ένα γράμμα

“Υπήρχε ένας άνθρωπος, που με διεκδικούσε για πολύ καιρό” δήλωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου. “Υπήρχε ένας άνθρωπος, που με διεκδικούσε για πολύ καιρό” δήλωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Την Μαρίνα Λαμπροπούλου συνάντησε ο Στέφανος Δρουμαλιάς για το Breakfast@star και μίλησε για την παρουσιάστρια που τη κράτησε για να μιλήσει και το πολύ όμορφο φλερτ που έχει ζήσει από άνδρα. “Μια από τις παρουσιάστριες μου κρατούσε το χεράκι και θυμάμαι ότι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Μία νύχτα μόνο – επόμενα επεισόδια: Ο Οδυσσέας μετά το χτύπημα φέρνει την Αρετή στο εξοχικό του

Αναβλήθηκαν τα Βαλένθια – Σαραγόσα και Λεβάντε – Βιγιαρεάλ υπό το φόβο της κακοκαιρίας στην Ισπανία

IQ 160 – επόμενα επεισόδια: Η Πηνελόπη λαμβάνει τα αποτελέσματα του τεστ πατρότητας του μωρού που περιμένει

Η Ευγενία Σαμαρά για το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα: «Αν είναι να έρθει, θα έρθει, αλλιώς θα προσπεράσει»

Grand Hotel – spoiler: Πυροβολούν τον Ρήγα

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Γιώργο Γεροντιδάκη: «Νομίζω ότι κάποια πράγματα πια είναι προφανή»