#Μαρίνα Λαμπροπούλου

Μαρίνα Λαμπροπούλου: θέλω να καταλάβω αν έχουμε τελικά δημοκρατία ή δικτατορία

olympia.gr
Η Μαρίνα Λαμπρόπούλου σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε αναφερθεί στον γάμο των ομοφυλοφίλων λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με ενοχλεί που γίνονται γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων! Δεν θέλω να μεγαλώνει ο γιος μου με αυτό το πρότυπο». Η δήλωσή της αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με πολλούς να κάνουν λόγο πως έχει ρατσιστικές αντιλήψεις. Η γνωστή χορογράφος και χορεύτρια όμως […] Μαρίνα Λαμπροπούλου: θέλω να καταλάβω αν έχουμε τελικά δημοκρατία ή δικτατορία - olympia
13:28 20/12/2023

Μαρίνα Λαμπροπούλου για γάμο ομοφυλόφιλων: «Δεν θέλω να μεγαλώνει ο γιος μου με αυτό το πρότυπο»

govastileto.gr
Η γνωστή χορογράφος Μαρίνα Λαμπροπούλου έκανε τις νέες της τηλεοπτικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» και σχολίασε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο να περάσει στη χώρα μας το νομοσχέδιο για τους γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Αρχικά, η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να υπάρχουν όλα αυτά. Με ενοχλεί […]
20:00 12/12/2023

Μαρίνα Λαμπροπούλου: 3-2-1 Ant1. Τη θυμάσαι; Το αδιανόητητο σπαγγάτο πάνω στο πιλατοκρέβατο θα σου ρίξει το σαγόνι!

koolnews.gr
Πριν από χρόνια όταν ξεκίνησε και η ιδιωτική τηλεόραση στην Ελλάδα η Μαρίνα Λαμπροπούλου ήταν το πρόσωπο που αρκετά κοριτσάκια ήθελαν να μοιάσουν, βλέποντας την να παρουσιάζει την εκπομπή 3-2-1 ΑΝΤ1! Ένα σόου όπου είχε τηλεφωνήματα στον αέρα, επικοινωνία με τον κόσμο τραγούδι και χορό! Από τότε Δεν είδαμε ποτέστη showbiz στη Μαρίνα Λαμπροπούλου η […]
07:50 17/03/2023

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Μου άφησε λουλούδια που πήγαιναν μέχρι το σπίτι και στην είσοδο υπήρχε ένα γράμμα

Newsit
“Υπήρχε ένας άνθρωπος, που με διεκδικούσε για πολύ καιρό” δήλωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Την Μαρίνα Λαμπροπούλου συνάντησε ο Στέφανος Δρουμαλιάς για το Breakfast@star και μίλησε για την παρουσιάστρια που τη κράτησε για να μιλήσει και το πολύ όμορφο φλερτ που έχει ζήσει από άνδρα. “Μια από τις παρουσιάστριες μου κρατούσε το χεράκι και θυμάμαι ότι ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίνα Λαμπροπούλου: Μου άφησε λουλούδια που πήγαιναν μέχρι το σπίτι και στην είσοδο υπήρχε ένα γράμμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
13:46 16/03/2023

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Παρουσιάστρια μου κράτησε το χέρι κι ένιωσα τα νύχια της μέσα στο δέρμα μου»

zappit.gr
Η Μαρίνα Λαμπροπούλου «Ίδρωσε την φανέλα» στην σχετική ενότητα του Breakfast@star με την Στέφανο Δρουμαλιά. Τι περιστατικό της είχε τύχει […] The post Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Παρουσιάστρια μου κράτησε το χέρι κι ένιωσα τα νύχια της μέσα στο δέρμα μου» appeared first on Zappit.
10:54 16/03/2023

Μαρίνα Λαμπροπούλου για Τάσο Ξιαρχό: «Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν τόση πίκρα μέσα τους»

zappit.gr
Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μιλά στο MEGA Καλημέρα και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, όπου μεταξύ άλλων δίνει μία σκληρή απάντηση στον […] The post Μαρίνα Λαμπροπούλου για Τάσο Ξιαρχό: «Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν τόση πίκρα μέσα τους» appeared first on Zappit.
11:00 27/02/2023

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό που αποκάλεσε τους κριτές του DWTS «άσχετους»

tlife.gr
Η Μαρίνα Λαμπροπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και έδωσε μία σκληρή απάντηση στον Τάσο To άρθρο Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό που αποκάλεσε τους κριτές του DWTS «άσχετους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:44 27/02/2023

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Είπα στον Γιώργο Κιμούλη ότι απαιτώ να μου ζητήσετε συγγνώμη μπροστά στον θίασο»

zappit.gr
Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», αναφέρθηκε στην περίοδο του «3,2,1 ΑΝΤ1», αλλά και στη συνεργασία που […] The post Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Είπα στον Γιώργο Κιμούλη ότι απαιτώ να μου ζητήσετε συγγνώμη μπροστά στον θίασο» appeared first on Zappit.
13:48 07/02/2023

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν επιλέγω άνδρες που να πληρώνω μισά – μισά»

tlife.gr
Για την πρόταση γάμου που δέχτηκε στο παρελθόν και απέρριψε αλλά και για την επιλογή της To άρθρο Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Δεν επιλέγω άνδρες που να πληρώνω μισά – μισά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:40 09/12/2022

Αννίτα Ναθαναήλ: Βραδινή έξοδος με την Έλλη Αγγελιδάκη και τη Μαρίνα Λαμπροπούλου

okmag.gr
Girl’s night out για την Αννίτα Ναθαναήλ, την Έλλη Αγγελιδάκη και τη Μαρίνα Λαμπροπούλου. Οι τρεις γυναίκες παρακολούθησαν την επίδειξη του Τάσσου Μητρόπουλου για την AXDW την περασμένη Κυριακή. Η βραδιά τους συνεχίστηκε με φαγητό και κρασί στο ιταλικό εστιατόριο Cavaliere όπου είναι συνέταιρος ο σύζυγος της Έλλης Αγγελιδάκη. Χαμογελαστές και ευδιάθετες οι τρεις γυναίκες […] The post Αννίτα Ναθαναήλ: Βραδινή έξοδος με την Έλλη Αγγελιδάκη και τη Μαρίνα Λαμπροπούλου appeared first on OK.
14:40 17/11/2022

Στέφανος Δημουλάς για Μαρίνα Λαμπροπούλου: Άμα θέλει, το κινητό μου το έχει μπορεί να με πάρει να τα βρούμε

Newsit
“Είναι πολύ λυπηρή εξέλιξη αυτή για μένα γιατί πραγματικά λυπάμαι που αισθάνθηκε έτσι την εμπειρία της στο DWTS” ανέφερε ο Στέφανος Δημουλάς. Ο Στέφανος Δημουλάς βγήκε μέσω Skype στο Ποιος είναι πρωινιάτικα κι απάντησε για τις πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίνας Λαμπροπούλου. «Είναι πολύ λυπηρή εξέλιξη αυτή για μένα γιατί πραγματικά λυπάμαι που αισθάνθηκε έτσι την ... Περισσότερα To άρθρο Στέφανος Δημουλάς για Μαρίνα Λαμπροπούλου: Άμα θέλει, το κινητό μου το έχει μπορεί να με πάρει να τα βρούμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:46 05/10/2022

Ο Στέφανος Δημουλάς κουνάει… το δάχτυλο στη Μαρίνα Λαμπροπούλου και της στέλνει μήνυμα

zappit.gr
Από το Λονδίνο, όπου διαμένει μόνιμα, ο Στέφανος Δημουλάς βγήκε σήμερα, μέσω Skype, στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» […] The post Ο Στέφανος Δημουλάς κουνάει… το δάχτυλο στη Μαρίνα Λαμπροπούλου και της στέλνει μήνυμα appeared first on Zappit.
13:14 05/10/2022

Λαμπροπούλου: Δεν πέρασα καλά στο DWTS – Τι είπε για την κόντρα με τον χορευτή Στέφανο Δημουλά

Newsbeast.gr
Δεν πέρασε καλά στο Dancing With the Stars η Μαρίνα Λαμπροπούλου που ήταν στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού χορού. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στην κόντρα που είχε με τον Στέφανο Δημουλά. «Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου κουνάνε το δάχτυλο. Κι επειδή δεν αφήνω ούτε τη μαμά μου να μου κάνει έτσι, βγήκε μια ένταση στην οθόνη. Ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό κι όχι για τέτοια ευτελή θέματα» είπε για την κόντρα της με τον χορευτή. Μιλώντας για την προσωπική της ζωή αναφέρθηκε στις δυσκολίες πέρασε όταν έχασε τον σύντροφό της και πατέρα του γιου της, Ανδρέα. «Έχω κουραστεί ψυχικά με όλα όσα έχω περάσει, αλλά δεν σβήνει το χαμόγε
16:18 03/10/2022

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS

Newsit
«Ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό κι όχι για ευτελή θέματα», είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου για τον Στέφανο Δημουλά. Η Μαρίνα Λαμπροπούλου έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα, όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν έφυγε από τη ζωή ο σύντροφός της. Αναφέρθηκε, επίσης, στο γιο της, το GNTM και το ... Περισσότερα To άρθρο Μαρίνα Λαμπροπούλου: Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:34 03/10/2022

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Τα «καρφιά» για το GNTM και η εξομολόγηση για τον γιο της – «Δε μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω»

tlife.gr
Για τον θάνατο του συντρόφου της αλλά και τον τρόπο που τον διαχειρίστηκε σε σχέση με To άρθρο Μαρίνα Λαμπροπούλου: Τα «καρφιά» για το GNTM και η εξομολόγηση για τον γιο της – «Δε μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
15:26 03/10/2022

Μαρίνα Λαμπροπούλου για Στέφανο Δημουλά: «Ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό κι όχι για ευτελή θέματα»

zappit.gr
Συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και τον Χρήστο Λυσσέα έδωσε η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που […] The post Μαρίνα Λαμπροπούλου για Στέφανο Δημουλά: «Ας μιλήσουμε για κάτι σοβαρό κι όχι για ευτελή θέματα» appeared first on Zappit.
11:54 03/10/2022

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Όταν το δάκρυ έφευγε, ο μικρός μου το καταλάβαινε»

zappit.gr
Την Μαρίνα Λαμπροπούλου συνάντησε η Ελένη Καρποντίνη και η κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ. Μέσα […] The post Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Όταν το δάκρυ έφευγε, ο μικρός μου το καταλάβαινε» appeared first on Zappit.
19:22 19/06/2022

Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Ο γιος μου δεν με αφήνει να φοράω αποκαλυπτικά ρούχα»

tlife.gr
Η Μαρίνα Λαμπροπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης 16/2 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love It. Η ταλαντούχα To άρθρο Μαρίνα Λαμπροπούλου: «Ο γιος μου δεν με αφήνει να φοράω αποκαλυπτικά ρούχα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:48 16/02/2022

Ο μεγάλος νικητής στο DWTS

ieidiseis.gr
Με λάμψη και πολύ χορό έπεσε η αυλαία το DWTS.Πιστό στο τηλεοπτικό του ραντεβού για τελευταία φορά ήρθε το DWTS στους δέκτες τη νύχτα της Παρασκευής. Στο τιμόνι της παρουσίασης η Βίκυ Καγιά, ενώ μαζί της ήταν ο Λάμπρος Φισφής. Όπως κάθε φορά, στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν και πάλι ο Jason Roditis, η Έλενα Λιζάρδου, η Μαρίνα Λαμπροπούλου και ο Στέφανος Δημουλάς προκειμένου να απολαύσουν την πρόοδο των ζευγαριών. Στο παρκέ του DWTS ανέβηκαν με πάθος για να διεκδικήσουν την μεγάλη νίκη ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η παρτενέρ του Μαρία Καμμενίδη, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο παρτενέρ της Αλέξανδρος Μπαχάριεφ, η Βασιλική Μιλλούση και ο παρτενέρ της Μαξίμ Στάντνικ και ο Dominic Stars και η παρτενέρ του Ειρή
08:48 29/01/2022

Κωνσταντίνος Κίντζιος: Πως κατάφερε να χάσει 90 κιλά σε 1,5 χρόνο (VIDEO)

grtimes.gr
Ο Κωνσταντίνος Κίντζιος προχώρησε σε μία ριζική αλλαγή και αποφάσισε να χάσει 90 κιλά μέσα σε 1,5 χρόνο. Ζύγιζε 170 κιλά κι εκείνο που τον παρακίνησε ήταν η προσπάθεια να ξανακερδίσει τη ζωή που έχανε για 27 ολόκληρα χρόνια… «Έχανα πολλές στιγμές και νομίζω ότι έχανα και την ελευθερία μου. Ήμουν εγκλωβισμένος μέσα στο σώμα και τον ίδιο μου τον εαυτό. Ήθελα να απαγκιστρωθώ από ένα βάρος που είχα. Ζούσα μία φυσιολογική ζωή, αλλά παράλληλα πολύ κουραστική λόγω κιλών. Μια μέρα ξύπνησα, κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα δυνατά στον εαυτό μου “τέλος”». «Το πιο δύσκολο ήταν να είμαι συνεπής στον εαυτό μου, στον στόχο που έχω θέσει. Το πιο δύσκολο ήταν να βαδίσω το μονοπάτι που σχεδίασα, ονειρευόμενος
19:32 27/01/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load