Δανάη Μπάρκα: «Ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε… λίγο να αδυνατίσεις, σοκαρίστηκα»

13:38 - 17/03/2023

Η Δανάη Μπάρκα σήμερα, στον αέρα της εκπομπής της, αποκάλυψε τι της είχε πει στέλεχος του Mega, που δεν βρίσκεται […] The post Δανάη Μπάρκα: «Ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε… λίγο να αδυνατίσεις, σοκαρίστηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: «Έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μου λέει “άκου, όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις”, σοκαρίστηκα»

H Δανάη Μπάρκα έκανε σήμερα...

Διαβάστε το στο Zougla

Δανάη Μπάρκα: Σοκαρίστηκα… ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε «λίγο να αδυνατίσεις»

Μία στιγμή που την έκανε να σοκαριστεί μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής της την Παρασκευή (17/3) η Δανάη Μπάρκα. Όπως αποκάλυψε όταν ξεκινούσε την τηλεοπτική της καριέρα στέλεχος του Mega, που δεν βρίσκεται πλέον στο κανάλι, της είχε πει να αδυνατήσει. «Την πρώτη χρονιά που ήρθα σε αυτό το κανάλι, που δεν είχα καμία ιδέα για τα πράγματα, όλα τα ραντεβού ήταν τέλεια, ήταν φοβερά. Κάποια στιγμή έρχεται ένας άνθρωπος, το λέω γιατί δεν είναι πια στο κανάλι, και δεν είναι γνωστό πρόσωπο, δούλευε σε άλλο πόστο. Ενώ όλοι μετά το πρώτο δοκιμαστικό ήταν πολύ εμψυχωτικοί, εγώ έτρεμα, έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μου λέει ”άκου, όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις”, ο μόνος άνθρ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δανάη Μπάρκα: «Έρχεται αυτός ο άνθρωπος και μου λέει “άκου, όλα καλά, αλλά λίγο να αδυνατίσεις”, σοκαρίστηκα»

H Δανάη Μπάρκα έκανε σήμερα μια αποκάλυψη για ένα σχόλιο που είχε δεχτεί από πρώην στέλεχος του Mega, την πρώτη χρονιά που ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής Πάμε Δανάη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν ακόμα έκανε δοκιμαστικά για την εκπομπή, είχε πάει κάποιος που πλέον δεν βρίσκεται στο κανάλι και της είχε πει […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Δανάη Μπάρκα: «Στέλεχος του Mega ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε… λίγο να αδυνατίσεις, σοκαρίστηκα»

Στον αέρα της εκπομπής της, αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα τι της είχε πει στέλεχος του Mega, που δεν βρίσκεται πλέον στο κανάλι, όταν η ίδια έκανε τα πρώτα της δοκιμαστικά.Στον αέρα της εκπομπής της, αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα τι της είχε πει στέλεχος του Mega, που δεν βρίσκεται πλέον στο κανάλι, όταν η ίδια έκανε τα πρώτα της δοκιμαστικά.«Την πρώτη χρονιά που ήρθα σε αυτό το κανάλι, που δεν είχα καμία ιδέα για τα πράγματα, όλα τα ραντεβού ήταν τέλεια, ήταν φοβερά. Κάποια στιγμή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δανάη Μπάρκα: «Άνθρωπος που ήταν στο κανάλι ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε να αδυνατίσω, σοκαρίστηκα»

Μια αποκάλυψη για ένα σχόλιο που είχε δεχτεί από πρώην στέλεχος του Mega την πρώτη χρονιά To άρθρο Δανάη Μπάρκα: «Άνθρωπος που ήταν στο κανάλι ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε να αδυνατίσω, σοκαρίστηκα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Δανάη Μπάρκα: «Ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε… λίγο να αδυνατίσεις, σοκαρίστηκα»

«Του είπα τότε ότι "ναι, εντάξει, μπορεί να έχεις και δίκιο"»

Διαβάστε το στο news.gr

Δανάη Μπάρκα: "Ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε… λίγο να αδυνατίσεις, σοκαρίστηκα"

"Τότε δεν του είχα απαντήσει, τώρα θα απαντούσα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Δανάη Μπάρκα: «Ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε “να αδυνατίσεις”. Είχα σοκαριστεί»

Την εμπειρία της από το σχόλιο που άκουσε στο δοκιμαστικό πριν αναλάβει την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο Mega μοιράστηκε η Δανάη Μπάρκα. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια ένας άνθρωπος στο κανάλι που δούλευε σε άλλο πόστο της μετά το δοκιμαστικό της δεν συμμερίστηκε την αγωνία της για το νέο της βήμα και είχε σχολιάσει με τον […] The post Δανάη Μπάρκα: «Ήρθε μετά το δοκιμαστικό και μου είπε “να αδυνατίσεις”. Είχα σοκαριστεί» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο