Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης και κάνει πιλάτες πιο δυναμικά από ποτέ

16:34 - 17/03/2023

«Η δασκάλα μου κάθε φορά ρωτάει:Θα έρθεις εγκυούλα μου; Αντέχεις;», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, που σε έναν μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο queen.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει pilates στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αντίστροφα μετρά τις εβδομάδες η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της από τον Κωνσταντίνο Δανιά. Από την αρχή της εγκυμοσύνης της, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να περάσει σε λεπτομέρειες για την ιδιαίτερη αυτή περίοδο, κρατώντας μακριά από τα media τις εξελίξεις στην προσωπική της […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Κάνει pilates στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της – Βίντεο

Αντίστροφα μετρά τις εβδομάδες η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου: Κάνει pilates στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Η Ιωάννα Μαλέσκου διανύει τον 8ο μήνα εγκυμοσύνης και κάνει πιλάτες πιο δυναμικά από ποτέ

«Η δασκάλα μου κάθε φορά ρωτάει:Θα έρθεις εγκυούλα μου; Αντέχεις;», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου, που σε έναν μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά της…

Διαβάστε το στο astrology.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ queen.gr

Το απόλυτο casual winter look της Σοφίας Καρβέλα: Μακριά γούνα & effortless στυλ

Η τέχνη του να λες «όχι» με χάρη μέσα στον χαμό των γιορτών

Η ισχύς εν τη ενώσει: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η γιατρός της, Μαρία Καλοφώνου, τιμήθηκαν διεθνώς

Η Αλεξάνδρα Νίκα μιλά για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες για τον Αργυρό: «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω αυτή τη δουλειά για να βγάζω χρήματα ή για την υστεροφημία μου»

O George Clooney αποκαλύπτει τον «κανόνα» που έχει στον γάμο με την Amal