Σπιτικές μπρουσκέτες
20:32 - 18/03/2023
Υλικά 4 κ. σ. ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο, σε λεπτές φέτες 4 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε κύβους 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο 2 κ. σ. βαλσάμικο ξύδι 1 κ. γλ. αλάτι Μια πρέζα κόκκινο πιπέρι Για το ψωμί: 1 μεγάλη μπαγκέτα, κομμένη σε φέτες, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, 2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες στη μέση Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ζεστάνετε το λάδι. Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε το μέχρι να πάρει ελαφρύ χρώμα, 2 έως 4 λεπτά, στη συνέχεια αφαιρέστε το από τη φωτιά και αφήστε το να κρυώσει. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τις ντομάτες, το βασιλικό, το ξύδι, το αλάτι και τις νιφάδες κόκκινου πιπεριού. Προσθέστε το σκόρδο και το λάδι από το τηγάνι
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr