Καρολίνα Καλύβα για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο: «Έχει μπει σε παύση»

15:58 - 19/03/2023

Η Καρολίνα Καλύβα σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor Αll Star αλλά και τη σχέση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου» και εξήγησε ποια είναι τα συναισθήματά της, εφόσον έχει περάσει λίγος καιρός που είναι μακριά από τον Μάριο Πρίαμο. «Εκθέτεις, όπως […] The post Καρολίνα Καλύβα για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο: «Έχει μπει σε παύση» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρολίνα Καλύβα: «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ερωτευμένη με τον Μάριο Πρίαμο, αυτό που ένιωθα έχει μπει σε παύση»

Στα όσα βλέπουμε να συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και το Survivor To άρθρο Καρολίνα Καλύβα: «Δεν είπα ποτέ ότι είμαι ερωτευμένη με τον Μάριο Πρίαμο, αυτό που ένιωθα έχει μπει σε παύση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Κατερίνα Ζαρίφη: «Μου έχουν κάνει δύο φορές πρόταση γάμου»

Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογείται: «Όταν ο γιατρός μου είπε ότι “έχεις κόρη” κοιτάω τον άντρα μου και…»

Χριστίνα Μπόμπα: Έδειξε τον πατέρα της στους διαδικτυακούς της φίλους

Ρις Γουίδερσπουν: Ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Τζιμ Τοτ

Η Ελένη Φουρέιρα ποζάρει στον φακό και δηλώνει: «Η ζωή τον τελευταίο καιρό ως εργαζόμενη μητέρα»

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το δείπνο του σε γκέι εστιατόριο της Βαρσοβίας