Λουτσέσκου: «Το VAR και ο διαιτητής ήταν στο καλύτερο επίπεδο εκτός από την αποβολή μου»
22:06 - 19/03/2023
Λουτσέσκου: «Το VAR και ο διαιτητής ήταν στο καλύτερο επίπεδο εκτός από την αποβολή μου»
19/03/2023
Για το πρόσωπο που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ, το ομαδικό πνεύμα που επικράτησε αλλά και τις αποφάσεις του VAR μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα στο «Κλ. Βικελίδης», ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της πόλης, με τον Ραβζάν Λουτσέσκου να σχολιάζει τα όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στα όσα είπε ο ίδιος στους παίκτες του στα αποδυτήρια.
Τα όσα δήλωσε για VAR, την αποβολή του με κόκκινη κάρτα αλλά και την κίνηση που έκανε ο ίδιος...
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Το δεύτερο ημίχρονο. Προετοιμάσαμε το παι
Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουτσέσκου: «Το VAR και ο διαιτητής στο καλύτερο επίπεδο»
Άρης-ΠΑΟΚ: Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη της ομάδας…
Διαβάστε το στο onsports.grΛουτσέσκου: «Το VAR και ο διαιτητής ήταν στο καλύτερο επίπεδο εκτός από την αποβολή μου»
Για το πρόσωπο που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ, το ομαδικό πνεύμα που επικράτησε αλλά και τις αποφάσεις του VAR μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα στο «Κλ. Βικελίδης», ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της πόλης, με τον Ραβζάν Λουτσέσκου να σχολιάζει τα όσα συνέβησαν εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στα […]
The post Λουτσέσκου: «Το VAR και ο διαιτητής ήταν στο καλύτερο επίπεδο εκτός από την αποβολή μου» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr