Μπο για Μάριο: «Θα μπορούσε να το σκεφτεί όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου»

11:44 - 20/03/2023

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μπο. Ο τραγουδιστής απάντησε για το Survivor, τον Στάθη Σχίζα, την Ελευθερία Ελευθερίου, την […] The post Μπο για Μάριο: «Θα μπορούσε να το σκεφτεί όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπο για Μάριο Πρίαμο: «Θα μπορούσε να το σκεφτεί όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου»

Για το Survivor, τον Στάθη Σχίζα, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Καρολίνα και τον Μάριο, μίλησε ο Μπο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».Για το Survivor, τον Στάθη Σχίζα, την Ελευθερία Ελευθερίου, την Καρολίνα και τον Μάριο, μίλησε ο Μπο στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».«Η Δαλάκα και η Ασημίνα αδίκως έφυγαν από το παιχνίδι, αλλά δεν είναι το μόνο άδικο που βλέπουμε εκεί.  Είδαμε τι έγινε και με τον Σχίζα, γενικά γίνονται διάφορα. Όλα αυτά είναι φθηνά, είναι ένα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μπο για Μάριο: "Θα μπορούσε να το σκεφτεί όταν μου έλεγε ότι θα προσέχει την κοπέλα μου"

"Να τον δω και να τσαντιστώ; Δεν μου χρειάζεται, δεν θέλω να χαλάω τη ζαχαρένια μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο