Η Φαίη Σκορδά ενοχλημένη από τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο»

11:00 - 21/03/2023

Ο τρόπος με τον οποίο απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Ελένη Μουστάκη μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή, […] The post Η Φαίη Σκορδά ενοχλημένη από τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ενοχλημένη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο η Φαίη Σκορδά: Να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη

«Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που έκανε», είπε η Φαίη Σκορδά σχετικά με μια απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την προσωπική του ζωή. Και πρόσθεσε πως θα έπρεπε με τον ίδιο τρόπο να απαντούσε και στην Ελένη Μενεγάκη! Το περιστατικό που προκάλεσε τη δυσαρέσκεια της Φαίης Σκορδά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο έγινε ενώ εκείνος έκανε ... Περισσότερα To άρθρο Ενοχλημένη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο η Φαίη Σκορδά: Να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Φαίη Σκορδά για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο»

«Αυτό που έκανε στη δημοσιογράφο δεν μου άρεσε καθόλου. Πιάστηκε η καρδιά μου, δεν μου άρεσε καθόλου»

Διαβάστε το στο news.gr

«Τα πήρε» η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δεν έπρεπε να απαντήσει έτσι στη ρεπόρτερ» 

«Θα έπρεπε να απαντήσει και στην Ελένη Μενεγάκη με αυτόν τον τρόπο! Όχι στο κορίτσι. Διαφημίσεις…»

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο