Μπέττυ Μαγγίρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Φάνηκε πολύ μικρούτσικος στα μάτια του»

10:28 - 23/03/2023

Με την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου και την αναφορά στην Όλγα Τρέμη καταπιάστηκε η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωινό της Πέμπτης, […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Φάνηκε πολύ μικρούτσικος στα μάτια του» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέττυ Μαγγίρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Φάνηκε πολύ… μικρούτσικος στα μάτια του, είναι προσωπικό δεδομένο»

Η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της σχολίασαν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη, οι οποίες έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Συγκεκριμένα, μετά την προβολή των όσων είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη Super Κατερίνα, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Είμαι άφωνη γιατί, στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, φάνηκε πολύ… […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μπέττυ Μαγγίρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Φάνηκε πολύ… μικρούτσικος στα μάτια του, είναι προσωπικό δεδομένο»

Μεγάλη διάσταση έχει πάρει το θέμα των δηλώσεων του Ανδρέα Μικρούτσικου για την Όλγα Τρέμη σχολίασαν To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Φάνηκε πολύ… μικρούτσικος στα μάτια του, είναι προσωπικό δεδομένο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μαγγίρα για Μικρούτσικο: «Φάνηκε πολύ μικρούτσικος στα μάτια μου»

Με αφορμή την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου και την αναφορά στην Όλγα Τρέμη, η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε θέση λέγοντας την άποψή της! The post Μαγγίρα για Μικρούτσικο: «Φάνηκε πολύ μικρούτσικος στα μάτια μου» appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο