Ιωάννα Μπούκη: «Πολλές φορές φλερτάρουν τον Αντώνη Σρόιτερ μπροστά μου»

12:04 - 23/03/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, εν ώρα γυμναστικής, παραχώρησε η Ιωάννα Μπούκη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star το πρωινό […] The post Ιωάννα Μπούκη: «Πολλές φορές φλερτάρουν τον Αντώνη Σρόιτερ μπροστά μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Μπούκη: «Φλερτάρουν τον Αντώνη Σρόιτερ μπροστά μου. Τι να κάνω, είναι ωραίος άνδρας, είναι λογικό»(video)

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, εν ώρα γυμναστικής, παραχώρησε η Ιωάννα Μπούκη στην κάμερα το πρωινό της Πέμπτης. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον γάμο και την καθημερινότητα με τον σύζυγο της, Αντώνης Σρόιτερ, το κομμάτι της ζήλιας ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να βρεθεί στο μέλλον σε τηλεοπτικό πόστο. Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μπούκη σημείωσε […] The post Ιωάννα Μπούκη: «Φλερτάρουν τον Αντώνη Σρόιτερ μπροστά μου. Τι να κάνω, είναι ωραίος άνδρας, είναι λογικό»(video) appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ιωάννα Μπούκη: Το φλερτ στον Αντώνη Σρόιτερ, η ζήλια και οι τηλεοπτικές προτάσεις

Η Ιωάννα Μπούκη έκανε ένα διάλειμμα από την προπόνησή της στο γυμναστήριο και παραχώρησε μια αποκαλυπτική To άρθρο Ιωάννα Μπούκη: Το φλερτ στον Αντώνη Σρόιτερ, η ζήλια και οι τηλεοπτικές προτάσεις δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ιωάννα Μπούκη: «Γυναίκες φλερτάρουν τον Αντώνη Σρόιτερ μπροστά μου»

"Ξέρεις, πόσες σέλφι έχω βγάλει εγώ τον Αντώνη με άλλες κοπέλες;" τόνισε, επίσης, η Ιωάννα Μπούκη.

Διαβάστε το στο pagenews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο