Ορέστης Τζιόβας: «Σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας»

13:40 - 23/03/2023

Καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε ο Ορέστης Τζιόβας, το πρωινό της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN. […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορέστης Τζιόβας: Είπα ότι είμαι bisexual γιατί σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας(video)

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στις δηλώσεις που έχει κάνει ανά διαστήματα, σχετικά με τις «bisexual ανησυχίες» του -όπως τις χαρακτηρίζει-, όσο και στη σχέση που είχε στο παρελθόν, με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αρχικά, τονισε για τις δηλώσεις του που έχουν συζητηθεί: […] The post Ορέστης Τζιόβας: Είπα ότι είμαι bisexual γιατί σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας(video) appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Ορέστης Τζιόβας: Ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας

Όλα όσα εξομολογήθηκε ο Ορέστης Τζιόβας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. Στην παρόρμηση και στις πολυσυζητημένες δηλώσεις περί των σεξουαλικών του αναζητήσεων αναφέρθηκε ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα το πρωινό της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” στο OPEN.  “Την εμπιστεύομαι καμιά φορά την παρόρμηση. Αν είναι και χαρακτηριστικό σου, ... Περισσότερα To άρθρο Ορέστης Τζιόβας: Ήθελα να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ορέστης Τζιόβας: Σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας

«Σεξ με άνδρες έχω κάνει μόνο με φίλους μου και όχι με αγνώστους» είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό ο Ορέστης Τζιόβας και είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Πλέον όμως θέλει να βάλει τελεία στις αντιδράσεις αυτές που προκλήθηκαν μετά τη δήλωσή του. Ο ηθοποιό, το πρωί της Πέμπτης (23/03) βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open και τόνισε πως: «την εμπιστεύομαι καμιά φορά την παρόρμηση. Αν είναι και χαρακτηριστικό σου, θα το αγκαλιάσεις. Καλό είναι όσο ωριμάζεις, μεγαλώνεις, σκέφτεσαι καλύτερα, ζυγίζεις καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν μετανιώνω τα επί τόπου που έχω κάνει στη ζωή μου. Δεν θέλω να μετανιώνω για ότι έχει γίνει, το βρίσκω λάθος. Το βρίσκω άδικο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ορέστης Τζιόβας: Είπα ότι είμαι bisexual γιατί σκοπός μου ήταν να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα της κοινωνίας

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για κάτι που έχω πει», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»