Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Μπαίνεις σε λεπτομέρειες γαργαλιστικές»

17:50 - 23/03/2023

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Πέτρος Λαγούτης, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση […] The post Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Μπαίνεις σε λεπτομέρειες γαργαλιστικές» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: «Ψιλομένουμε μαζί»

«Είμαστε μαζί κανένα εξάμηνο» αποκάλυψε ο ηθποιός - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ο Πέτρος Λαγούτης έβαλε τέλος στις φήμες πως έχει σχέση με τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ: «Δεν το κρύβουμε»

Τέλος στις φήμες πως διατηρεί δεσμό με την Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ έβαλε ο Πέτρος Λαγούτης ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ το μεσημέρι της Πέμπτης (23/03). «Η σχέση μας είναι γνωστή και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε. Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι το κρύβουμε. Ναι, είμαι πάρα πολύ ωραία. Είμαι πάρα πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή και αυτό βγαίνει προς τα έξω», είπε αρχικά ο ηθοποιός για την συμπρωταγωνίστριά του στην σειρά του Ant1 «Παγιδευμένοι». Ο παρουσιαστής της εκπομπής της ΕΡΤ, Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησε να μάθει εάν συγκατοικούν, με τον Πέτρο Λαγούτη να απαντά: «Εντάξει, τώρα. Αρχίζεις και μπαίνεις σε λεπτομέρειες γαργ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πέτρος Λαγούτης: Η εξομολόγηση για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Παγιδευμένοι», Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά ήδη έξι μήνες και παρότι είναι κάτι που δεν κρύβουν, δεν τους αρέσει και να το διαφημίζουν. […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πέτρος Λαγούτης για Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ: «Ψιλομένουμε μαζί»

Ο Πέτρος Λαγούτης και η συμπρωταγωνίστριά του στους «Παγιδευμένους», Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, είναι σε σχέση, στην οποία ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέτρος Λαγούτης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ

Για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά “Παγιδευμένοι”, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, μίλησε για To άρθρο Πέτρος Λαγούτης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Πέτρος Λαγούτης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ

Για τη σχέση του με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά “Παγιδευμένοι”, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά ο Πέτρος Λαγούτης στο “Στούντιο 4”. Ο Πέτρος Λαγούτης αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά ήδη έξι μήνες και παρότι είναι κάτι που δεν κρύβουν, δεν τους αρέσει και να το διαφημίζουν. Διαβάστε περισσότερα gossipstory.gr Το άρθρο Πέτρος Λαγούτης: Μιλά πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πέτρος Λαγούτης για τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Μπαίνεις σε λεπτομέρειες γαργαλιστικές»

«Αν δεν βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος να είναι συν με χαρά και θετικότητα δεν μπαίνω σε μια σχέση»

Διαβάστε το στο news.gr

Πέτρος Λαγούτης: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ – “Μένουμε μαζί”

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Πέμπτης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ, με την οποία πρωταγωνιστούν στη σειρά “Παγιδευμένοι”. ¨Η σχέση μας είναι γνωστή και δεν είναι κάτι που το κρύβουμε. Το ότι δεν διατυμπανίζουμε κάτι δεν σημαίνει ότι […] The post Πέτρος Λαγούτης: Μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με την Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ – “Μένουμε μαζί” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Ο Πέτρος Λαγούτης επιβεβαίωσε τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Το τελευταίο διάστημα οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς «Παγιδευμένοι» έχουν απαθανατιστεί πολλές φορές σε φωτογραφίες. Μάλιστα τα τελευταία δημοσιεύματα ήθελαν τον 47χρονο ηθοποιό να συγκατοικεί με την 28χρονη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. «Είναι γνωστό και είναι κάτι που δεν το κρύβουμε. Το ότι δεν […] The post Ο Πέτρος Λαγούτης μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»