Επίσημο! Τέλος από την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν, αναλαμβάνει ο Τούχελ!

23:32 - 23/03/2023

Επίσημο! Τέλος από την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν, αναλαμβάνει ο Τούχελ! 23/03/2023 Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα από την Μπάγερν Μονάχου, με τη διοίκηση του συλλόγου να προχωρά στην απομάκρυνση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από την τεχνική ηγεσία! Όπως μεταδίδουν γερμανικά Μέσα, οι Βαυαροί πήραν την οριστική απόφαση να προχωρήσουν σε «διαζύγιο» με τον 35χρονο προπονητή, μετά και από μεγάλη συζήτηση που υπήρξε στο εσωτερικό του συλλόγου αναφορικά με το μέλλον της ομάδας. Πλέον, το μόνο που απομένει είναι το τυπικό σκέλος της απομάκρυνσης του Γερμανού τεχνικού και η επίσημη ανακοίνωση από τους πρωταθλητές Γερμανίας... Να θυμίσουμε πως ο Νάγκελσμαν ανέλαβε τα ηνία του συλ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τελειώνει από την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Συμφώνησε και αναλαμβάνει ο Τούχελ

Παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου θα αποτελέσει ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον Τόμας Τούχελ να είναι εκείνος που θα τον αντικαταστήσει.

Διαβάστε το στο in.gr

Μπάγερν Μονάχου: Επίσημο το «διαζύγιο» με Νάγκελσμαν, αναλαμβάνει ο Τούχελ

Παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου αποτελεί ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τον βαυαρικό σύλλογο να ανακοινώνει την απομάκρυνση του 35χρονου κόουτς και παράλληλα την... αντικατάστασή του από τον Τόμας Τούχελ.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Πυροδότησε «βόμβα» η Μπάγερν Μονάχου: Τέλος ο Νάγκελσμαν - Αναλαμβάνει ο Τούχελ έως το 2025

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου έριξε τη μεγάλη «βόμβα» το βράδυ της Πέμπτης (23/3), αποφασίζοντας -αιφνιδιαστικά- να ολοκληρώσει τη συνεργασία…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τέλος και επίσημα ο Νάγκελσμαν από τη Μπάγερν – Αναλαμβάνει ο Τούχελ (pic)

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιο με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν με τον Τόμας Τούχελ να τον διαδέχεται.

Διαβάστε το στο to10.gr

Το παρασκήνιο του… μπαμ της Μπάγερν με Νάγκελσμαν και Τούχελ

Η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου έριξε τη μεγάλη «βόμβα» το βράδυ της Πέμπτης (23/3), αποφασίζοντας -αιφνιδιαστικά- να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τον οποίο σκοπεύει να αντικαταστάσει με τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την Τσέλσι στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη. Η απόφαση των Βαυαρών, που δεν συνηθίζουν να προχωρούν […] The post Το παρασκήνιο του… μπαμ της Μπάγερν με Νάγκελσμαν και Τούχελ first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Επίσημο: Τέλος ο Νάγκελσμαν από Μπάγερν – Νέος προπονητής ο Τούχελ!

Επίσημη μορφή πήρε η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αποτελεί παρελθόν, με τον Τόμας Τούχελ να τον διαδέχεται και να υπογράψει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025. Ο Νάγκελσμαν αποχώρησε μετά από ενάμιση έτος στην τεχνική ηγεσία των Βαυαρών, με την ανακοίνωση να αναφέρει πως την απόφαση την πήραν […] The post Επίσημο: Τέλος ο Νάγκελσμαν από Μπάγερν – Νέος προπονητής ο Τούχελ! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»