Συγκλονίζει η Κατερίνα Καραβάτου: «Η μητέρα μου «έφυγε» ενώ άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση»
10:54 - 25/03/2023
Μία συνέντευξη-εξομολόγηση παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στη RealLife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε εφ’ όλης της […]
The post Συγκλονίζει η Κατερίνα Καραβάτου: «Η μητέρα μου «έφυγε» ενώ άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: Η μητέρα μου «έφυγε» ενώ άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση
«Η μαμά μου επέλεξε να φύγει την ώρα που ήμουν στην εκπομπή στο MEGA το Σαββατοκύριακο. Κι αυτό ήταν σημαδιακό, ήταν σαν να μου έλεγε: Κατερίνα προχώρα», εξομολογείται η Κατερίνα Καραβάτου. Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μανταγάρη έδωσε η Κατερίνα Καραβάτου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ... Περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: Η μητέρα μου «έφυγε» ενώ άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου: Η μητέρα μου «έφυγε» ενώ άκουγε τη φωνή μου από μια τηλεόραση
«Η μαμά μου επέλεξε να φύγει την ώρα που ήμουν στην εκπομπή στο MEGA το Σαββατοκύριακο.
Διαβάστε το στο thebest.gr