Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γνωριμία με τον Θέμη Σοφό και οι δύο αποβολές – «Όταν έχασα το 2ο μωρό, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου»
18:44 - 25/03/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 25/3 η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια,
To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η γνωριμία με τον Θέμη Σοφό και οι δύο αποβολές – «Όταν έχασα το 2ο μωρό, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν έχασα το δεύτερο μωρό, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου»
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της παρουσιάστριας
Διαβάστε το στο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είχα δύο διαδοχικές αποβολές - Ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου»
«Όταν έχασα το 2ο μωρό, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σταματίνα ΤσιμτσιλήΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣταματίνα Τσιμτσιλή: Την πρώτη φορά σοκαρίστηκα αλλά την δεύτερη ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου
Την Σταματίνα Τσιμτσιλή φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η λαμπερή παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στην επαγγελματική και προσωπική της ζωή, την καθημερινότητα με τον σύζυγο της και τις δυο κορούλες του αλλά και τις δύο αποβολές που είχε πριν των ερχομό εκείνων. Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα υπάρχουν οι δύσκολες στιγμές στη διαδρομή αλλά καταλαβαίνω πια, επειδή πάντα τα πράγματα πρέπει να τα βλέπεις με μία απόσταση χρόνοι, έρχονται πολλές φορές και αυτές για να μας διδάξουν κάποια πράγματα και να μας κάνουν πιο δυνατούς ή για να μας βοηθήσουν να αλλάξουμε πίστα. Οπότε τις
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣταματίνα Τσιμτσιλή για τις δύο αποβολές: «Όταν έχασα το 2ο μωρό, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου»
H Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» το μεσημέρι του Σαββάτου 25/3.H Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» το μεσημέρι του Σαββάτου 25/3.Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τις αποβολές που είχε όταν ήταν έγκυος, αλλά και για την γνωριμία της με τον Θέμη Σοφό. «Οι δυσκολίες υπάρχουν πάντα. Πλέον καταλαβαίνω ότι και οι δυσκολίες έρχονται για να μας διδάξουν πράγματα, οπότε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Την πρώτη φορά σοκαρίστηκα αλλά την δεύτερη ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου»
Την Σταματίνα Τσιμτσιλή φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2. Μέσα σε όλα, η λαμπερή […]
The post Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Την πρώτη φορά σοκαρίστηκα αλλά την δεύτερη ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: Είχα δύο διαδοχικές αποβολές, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της όταν είχε και τη δεύτερη αποβολή.Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν η σημερινή καλεσμένη της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά δες» και αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τις αποβολές που είχε πριν αποκτήσει τα τρία της παιδιά. Η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha, αναφέρθηκε και στη σχέση που έχει με τον σύζυγό της, τον δικηγόρο Θέμη Σοφό, καθώς και στο προξενιό της Φαίης Σκορδά. Αρχικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για όσα έζησε κι ένιωσε όταν είχε δύο αποβολές στη σειρά: «Και οι δυσκολίες έρχονται για να μας διδάξουν κάποια πράγματα. Την πρώτη φορά όταν μου συνέβη επειδή έμεινα γρήγορα έγκυος σοκαρίστηκα αλλά επειδή ο γιατρός μου ήταν
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΣταματίνα Τσιμτσιλή: «Όταν έχασα το δεύτερο μωρό, ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου»
Συγκλονίζει η εξομολόγηση της παρουσιάστριας.
Διαβάστε το στο to10.gr