Σαν σήμερα 26 Μαρτίου 2023

00:06 - 26/03/2023

Όσα έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. 1027: Ο Πάπας Ιωάννης ΙΘ’ στέφει τον Κορράδο Β’ αυτοκράτορα της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. 1636: Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία. 1707: Με την Πράξη Ένωσης της Σκοτίας, η Αγγλία και η Σκωτία γίνονται μία χώρα. 1812: Σεισμός καταστρέφει το Καράκας στη Βενεζουέλα. 1821: Οι πρόκριτοι Γεώργιος Πάνου και Παναγιώτης Μπότασης κηρύσσουν την Επανάσταση στις Σπέτσες, ο Σισίνης στη Γαστούνη και ο Βιλαέτης στον Πύργο. 1871: Διεξάγονται οι εκλογές του συμβουλίου της Παρισινής Κομμούνας. 1881: Η Θεσσαλία προσαρτάται στην Ελλάδα. 1896: Ο Λεωνίδας Πύργος είναι ο πρώτος

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 27 Μαρτίου. Κριός Απαιτήσεις και επιθυμίες που τις διακρίνει η υπερβολή, θα φέρει η μέρα σήμερα! Βρείτε κάποια εργασία, με την οποία θα βγάλετε όλο τον κρυμμένο δυναμισμό σας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Τα ζώδια τη Δευτέρα 27 Μαρτίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; Κριός: Eνα γεγονός, ένας εξωγενής παράγοντας, μπορεί να συμβάλει στην ανατροπή κάποιων από τα σχέδιά σας. Μη βιαστείτε να πανικοβληθείτε, γιατί τελικά αυτό μπορεί να αποδειχθεί καλό, μια και θα σας μάθει ότι πρέπει να λειτουργείτε πιο οργανωμένα και […] Το άρθρο Τα ζώδια τη Δευτέρα 27 Μαρτίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σαν σήμερα - 26 Μαρτίου

Γεγονότα 1707: Με την Πράξη Ένωσης της Σκοτίας, η Αγγλία και η Σκοτία γίνονται μία χώρα 1780: εκδίδεται η πρώτη κυριακάτικη εφημερίδα στη Μ. Βρετανία υπό τον τίτλο The British Gazette And Sunday Monitor.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Εορτολόγιο Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Το Εορτολόγιο της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023. Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Η Αγία Ματρώνα η εν Θεσσαλονίκη. Ο Άγιος Φιλητός ο Συγκλητικός και Λυδία σύζυγος αυτού οι Μάρτυρες. Ο Όσιος Παύλος ο Επίσκοπος Κορίνθου. Ο Άγιος Εφραίμ ο Αρχιεπίσκοπος Ροστώβ της Ρωσίας. Ε Εβδομάδα Νηστειών. Το άρθρο Εορτολόγιο Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26 Μαρτίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 26 Μαρτίου 26/03/2023 Για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως και ξεχάσετε να πείτε «χρόνια πολλά» σε αγαπημένα σας πρόσωπα, σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου γιορτάζουν οι Πούλιος, Σύλας, Σύλλας, Σύλος, Σύλα, Σύλια, Σύλη.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 20/4/2024

Αποδοκίμασαν τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο στον Βόλο – «Δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία»

Πέθανε ο αδερφός της Ελένη Βιτάλη – «Ξεψύχησες στα χέρια μου»

Ο Τσιτσιπάς στα ημιτελικά της Βαρκελώνης μετά από ματς θρίλερ

«Έκλεισε» και το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Αυτοί είναι οι τελευταίοι οκτώ υποψήφιοι

Δένδιας: Για την Ελλάδα ο Λόρδος Βύρων ήταν ο πιο γνωστός φιλέλληνας