Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

10:40 - 27/03/2023

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε πειθαρχική δίωξη στο αφεντικό της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρο Καρυπίδη, για όλα όσα είπε εναντίον Μπαλτάκου και Μπένετ στην πρόσφατη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας. Αναλυτικά η ενημέρωση: Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της […] The post Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα first appeared on ThesSports.

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πειθαρχική δίωξη στον Καρυπίδη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Πειθαρχική δίωξη στον Καρυπίδη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα 27/03/2023 Η επίθεση που εξαπέλυσε ο ισχυρός άνδρας του Άρη, με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά ΕΠΟ, Μπαλτάκου και Μπένετ, προκάλεσαν την πειθαρχική δίωξή του από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:  Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης. Η δίωξη ασκείται διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Πειθαρχική δίωξη σε Καρυπίδη

Πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε στον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη από την ΕΠΟ λόγω χαρακτηρισμών προς Μπαλτάκο και Μπένετ στο ραδιόφωνο.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»